Metallimusiikki.net

witchbreed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen witchbreed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin witchbreed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin witchbreed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

WitchBreed: "Heretic Rapture".

  • Julkaistiin torstaina 26.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 719 kertaa
  • Bändit:

WitchBreedin albumin "Heretic Rapture" etukannessa näkyy piirrettynä ristille jonkinlainen puolialaston nainen. Lähes alastomalla naisella mustat pitkät hiukset ja kädet ristin piikeissä. Taustalla näkyy savua, sumua tai utua. Kuvan alaosassa lukukelvotonJulkaistaan 29.6.2009

Portugalilainen naislaulajalla varustettu WitchBreed ilmoittaa julkaisevansa levy-yhtiö Ascendance Recordsin avustuksella albuminsa "Heretic Rapture". Levy on ilmoitettu julkaistavaksi kesäkuun viimeisellä viikolla. Yhtye kävi nauhoittamassa albuminsa tuottaja Waldemar Sorychtan valvovan katseen alla. Tuottaja toimi myös albumin miksaajana ja masteroijana. Sorychtan on aiemmin säätänyt musiikkia myös Moonspellille, Tiamatille, Samaelille, The Gatheringille ja italialaiselle goottimetallibändi Lacuna Coilille. WitchBreed tutustuttaa faninsa uuden albumin antiin tarjoamalla kappaleen "Thy Eclipse" kuunneltavaksi soitinyhtyeen MySpace-sivuilla.

"Heretic Rapture" on yhtyeen ensimmäinen albumi. Lissabonilaisyhtye on aikaisemmin julkaissut yhden demolevyn, omakustanteena ilmestyneen "Descending Fires" -kiekon, tammikuussa 2006.

Lue koko julkaisu…