Metallimusiikki.net

witchery

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen witchery liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin witchery. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin witchery liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Magus Caligula Witcheryn vokalistiksi.

 • Julkaistiin lauantaina 16.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 751 kertaa
 • Bändit:

Viime vuonna uuden albumin julkaissut ruotsalaisyhtye Witchery tiedottaa yhtyeen uudeksi laulajaksi valitun kaikessa hiljaisuudessa Dark Funeralissa iät ja ajat toimineen, mutta yhtyeestä sittemmin eronneen, Emperor Magus Caligulan. Witcheryn kitaristi Patrik Jensen kommentoi Legionin eronneen yhtyeestä johtuen hänen ja Witcheryn aikatauluongelmista — Legion vaikuttaa näinä päivinä Devianissa. Mies ehti toimia vain yhdellä Witcheryn albumilla, joka on siis viime vuoden kesäkuussa ilmestynyt "Witchkrieg". Se julkaistiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikan markkinoilla Century Media Recordsin tuella. Levyllä kuullaan vierailevana muusikkon Slayerin Kerry Kingiä, King Diamondin Andy La Rockqueta, Dark Angelin Jim Durkinia ja Hank Shermannia, muun muassa Mercufyl Fatesta tuttua muusikkoa.

Lue koko julkaisu…

Witchery: "Witchkrieg".

 • Julkaistiin lauantaina 12.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1083 kertaa
 • Bändit:

"Witchkrieg"-nimisen albumin laidat ovat vaaleanruskeat ja keskellä on synkkä piirros neuvostoliittolaisesta upseerista, jonka kasvojen tilalla on pääkallo. Kuvan yläosassa punaista vasten Witchery-logo.Julkaistaan 21.6.2010

Heinäkuussa uuden albumin julkaiseva ruotsalaisyhtye Witchery julkaisi uuden korkealaatuisen biisin tulevalta "Witchkrieg"-albumiltaan. Kappaleen voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-profiilin jukeboksista. "Witchkrieg" julkaistaan Euroopassa 21. päivä Century Media Recordsin kautta. Viikkoa myöhemmin se ilmestyy myös Pohjois-Amerikan markkinoilla. Teokselta riipaistu viisu on nimeltään "From Dead To Worse" ja siinä kuullaan kitarasoolo King Diamondin tiimistä tutun Andy LaRocquen soittamana. Witcheryn kitaristi Jensen muistuttaa, ettei Andy ole aivan tuntematon tyyppi, sillä hän osallistui vuonna 1999 "Witchburner"-EP:n äänittämiseen. Andy LaRoquen lisäksi Witcheryn tulevalla studioluomuksella vierailee Exoduksen Gary Holt ja Lee Altus, sekä Mercyful Faten ja Demonican joukoissa vaikuttava Hank Shermann, Dark Angelin Jim Durkin ja pahnan pohjimmaisena Slayerin Kerry King.

Lue koko julkaisu…

Witchery teki comebackin.

 • Julkaistiin lauantaina 17.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 890 kertaa
 • Bändit:

Witchery vuonna 2010 otetussa valokuvassa. Keskimmäisenä on Witcheryn uusi vokalisti Legion, jolla punaiset kasvot ja irvokas ilme kasvoilla, sekä kaksi paksua sarvea otsassa.Kuva vuodelta 2010

Viimeksi musiikkia neljä vuotta sitten julkaissut Witchery otti aikeekseen comebackin tekemisen. Bändi ilmoitti vuorokausi sitten suunnittelevansa "Witchkrieg"-nimisen albumin julkaisemista heinäkuussa. Teoksella kuullaan vokalistina entistä Mardukin ja Devianin miestä, Legionia. Ruotsalaisyhtyeen kitaristi Jensen hehkuttaa, ettei uusi kiekko ole mikä tahansa albumi, vaan hyvinkin todennäköisesti bändin paras sellainen. Jensen myöntää monien muidenkin yhtyeiden hehkuttavan samaa uusimmista luomuksistaan, mutta Witcheryn tapauksessa tämä väite jollain tapaa pitää 100-prosenttisesti paikkansa. Teoksen luomisprosessin kääntöpuolena oli yhtyeen perustajajäsenistöön kuuluneen Toxinen heivaaminen. Jensen toivottaa Toxinelle parasta jatkoa elämässään ja toivottaa tervetulleeksi uuden laulajan, Legionin. Vokalisti esittelee äänihuuliaan kappaleessa "The Reaver", jonka voi käydä kuuntelemassa bändin MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…