Metallimusiikki.net

witheria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen witheria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin witheria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin witheria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Witheria ja Violent Journey Records aloittivat yhteistyön.

  • Julkaistiin torstaina 06.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 771 kertaa
  • Bändit:

Hypnoottinen ja hyvin yksityiskohtainen piirros jonkinlaisesta virrasta, joka on täynnä kuplivaa ja samanlaisena toistuvaa massaa. Kuvan keskellä lukee punaisella värillä "Vanishing Order" ja sen yllä Witherian logo valkoisella.Julkaistaan 2.3.2011

Pääkaupunkiseutulainen Witheria (www.witheria.com) juhli vuonna 2010 kymmenvuotista taivaltaan ja nauhoitti kolmannen täyslaidallisensa Klaukkalan D-Studiolla. Bändi on luottanut omaan thrash-painotteiseen tyyliinsä alusta pitäen, tuoden soppaansa vaikutteita niin perinteisestä heavysta kuin death- ja black metallistakin. Tuore kolmas levy esittelee jo vakiintuneen kokoonpanon, joka on läksynsä tehnyt! Äijät vaikuttavat myös Nowenissa, Spirit Diseasessa, Sorrowedissa ja The Scourgerissa.

Uutukainen tottelee nimeä "Vanishing Order" ja se sukeltaa entistä syvemmälle ihmismielen syövereihin, tarttuen kuulijaansa niskavilloista progressiivisilla koukuilla, yllättävillä kappalerakenteilla sekä tarttuvilla huudatuksilla. Bändiä on tituleerattu epic thrash metalliksi ja oman tiensä kulkijaksi.

Lue koko julkaisu…