Metallimusiikki.net

withering

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen withering liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin withering. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin withering liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Witheringin EP julkaistiin digitaalisesti.

 • Julkaistiin maanantaina 25.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 922 kertaa
 • Bändit:

Punertava valokuva Witheringistä. Kuvassa viisi mustiin pukeutunutta hevanderia seisoo rivissä seinäruusuina. Taustalla oikealla näkyy mustaa käytävää. Seinä, jonka edessä heput seisovat, on valkoinen ja siitä lohkeilee maali karusti.Witheringiltä kuusi kappaletta

Kotimainen melodissävyistä kuolonmetallia tekevä Withering (www.withering.org) kertoi viime perjantaina laittaneen Metalhit.com-palvelun hoidettavaksi uuden EP-levynsä levittämisen digitaalisessa muodossa. "Festum Melancholia" -EP tullaan julkaisemaan lähikuukausien aikana myös muissa nettimusiikkikaupoissa, kuten eMusicissa, Amazonissa ja iTunesissa. Metalhit.comin hyllyltä ladattava kiekko on 5,4 euron hintainen. Yksittäisen biisin hinta on 0,95 €. Kiekko sisältää yhteensä kuusi kappaletta. Neljä niistä on täysin uusia värssyjä, mutta niiden lisäksi kappalelistalla köllöttelee instrumentaalisiakin luomuksia. Witheringin Metalhit.com kertoo jatkaneen metallirintaman underground-skenessä toimimista viime vuosikymmenen loppuvuosista lähtien hakien musiikkiinsa vaikutteita mm. Sentencediltä, Amorphikselta ja Paradise Lostilta.

Lue koko julkaisu…

Withering: "Festum Melancholia" -EP.

 • Julkaistiin sunnuntaina 06.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 951 kertaa
 • Bändit:

Withering-bändin logo valkoisella mustaa taustaa vasten. Kirjaimet ovat koristeellisia, ne ovat valkoisia ääriviivoja goottilaisella fontilla. Alkukirjain versaalilla, muut pienin kirjaimin.Witheringin logo

Suomalainen melodista death/doom metallia soittava Withering (www.withering.org) on julkaissut tietoja tulevasta EP-kiekostaan, joka on saanut nimekseen "Festum Melancholia". Levyltä on lohkaistu MP3-formaattiin tallennettu ääninäyte, jonka voi ladata täältä. Levy on tällä hetkellä vielä miksattavana. Kiekkoa yhtye äänitti helmikuun 11. päivästä lähtien. EP on seuraaja bändin debyyttialbumille "Gospel of Madness". Esikoisalbuminsa yhtye julkaisi Firebox Recordsin kautta vuonna 2004. Albumi äänitettiin Ahti Kortelaisen seurassa Tico-Ticon tiloissa ja masteroitiin helsinkiläisen_Finnvox_-studion uumenissa tammikuussa 2004. Bändiltä valmistui debyytin ja tulevan EP:n välimaastossa yksi neljä biisiä kattavan promootio-EP vuoden 2005 syyskuussa, mutta sitä ei julkaistu koskaan virallista väylää pitkin.

Lue koko julkaisu…

Withering-bändin basisti ja laulaja erotettu.

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 661 kertaa
 • Bändit:

Withering-bändin promokuva, jossa miehet seisovat valkoista seinää vasten. Seinä on sotkettu graffitein. Kuvassa myös bändistä erotettu laulaja ja basisti.Withering (www.withering.org), joka soittaa melodista death/doom metallia, ilmoittaa nettisivuillaan 20. päivä julkaistussa uutisessa, että bändin laulaja Lasse ja basisti Ville on poistettu bändin miesvahvuudesta. Bändi jatkaa toimintaa kolmihenkisenä, mutta Withering aikoo kuitenkin jossain vaiheessa tulevaisuutta hankkia uudet muusikot eronneiden tilalle — täydennysmiehillä ei ole kuitenkaan kiirettä.

Lue koko julkaisu…