Metallimusiikki.net

within y

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen within y liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin within y. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin within y liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Within Y: "Silence Conquers".

 • Julkaistiin lauantaina 03.09.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 846 kertaa
 • Bändit:

"Silence Conquers" -albumin etukannessa piirros jonkinlaisesta ihmishahmosta, joka pitää käsiään yhteen liitettynä. Kuvan yläosassa mustalla värillä Within Y -logo ja sen alla lukee "Silence Conquers".

Ruotsalainen melodeathia tekevä Within Y paljasti eilen perjantaina seuraavan albuminsa etukannen. Yhtye ajatteli alun perin pitää sekä levyn nimen "Silence Conquers" ja ohessa näkyvän kansikuvan salaisuutena, mutta tieto pääsi leviämään useisiin nettikauppoihin ja -lehtiin, joten bändi halusi varmistaa tietojen oikeellisuuden. Yhtyeen neljäs albumi tullaan julkaisemaan Gain Music Entertainmentin tuella 28. syyskuuta. Kiekko nauhoitettiin bändin keulahahmon, laulaja Andreas Solveströmin, toimittua tuottajana. Miksaajana toimi Mattias Wänestram ja masteroijana tanskalainen Jacob Hansen. Within Y käyttää uudella levyllään vierailevana laulajan Niclas Bergstrandia ja Sun Wahlbergia. Vierailevia soittajia kuullaan muissakin instrumenteissa. Levyn antia esitellään hiljaittain julkaistun digilevyn "Asylum" muodossa. Se on hankittavissa Spotifystä ja iTunesista.

Lue koko julkaisu…

Within Y:n albumi valmis julkaistavaksi.

 • Julkaistiin maanantaina 23.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 916 kertaa
 • Bändit:

Göteborgin suunnalta melodista death ja thrash metallia tekevä Within Y uutisoi seuraavan studioalbuminsa äänitys- ja viimeistelytöiden viedyn päätökseen. Yhtye sai aikaisemmin toukokuussa albumin lopullisen master-nauhoitteen Jacob Hansenilta kuunneltavaksi. Within Y:n mukaan aineisto kuulostaa erittäin lupaavalta. Nyt yhtye odottaa vain graafikkoaan Gustavo Sazesia, jolta odotetaan albumin kansiin laitettavaa lopullista grafiikkaa. Bändi ei ole vielä kertonut millä nimellä ja milloin äänite tullaan julkaisemaan. Se saapunee levykauppoihin kesällä. Metallibändi vietti albumin äänitystöissä ainakin viime vuoden syys–lokakuun ja julkaisi äänitystöistä kertovaa studiopäiväkirjaa MySpace-sivuillaan. Äänittäminen starttasi 24.9. rumpuraitojen purkittamisella.

Lue koko julkaisu…

Within Y: 21.

 • Julkaistiin lauantaina 16.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 916 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Within Y -yhtyeen miehistöstä, johon kuuluu viisi pitkähiuksista heppua. Kuva on alhaalta ylöspäin, joten he näyttävät suurilta ja kaukaisilta. Oikeassa laidassa istuu mies polvillaan hiekassa.Julkaisee albumin 29.2.

Metallimusiikki.net kertoi jo viime vuoden joulukuussa ruotsalaisen metalliryhmän, joka kutsuu itseään nimellä Within Y (www.withiny.com), aikovan julkaista uuden "The Cult"-nimisen albuminsa. Nyt yhtye on vienyt taipaleensa siihen pisteeseen, että on tullut aika tuoda esiin maistiaisia. Esimakua tulevasta myrskystä tarjoaa tämä nyt esiteltävä musiikkivideo kappaleesta "21". Se on Dino Medanhodzicin ohjaama videoklippi, millä pituutta on neljän ja puolisen minuutin edestä, ja joka jkuvattiin Ruotsin arbogassa. Dino-ohjaaja toimii kitaristina sellaisissa yhtyeissä kuin Carnal Forge sekä Soulbreach.

Lue koko julkaisu…

Within Y: "The Cult".

 • Julkaistiin tiistaina 11.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1122 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Within Y -yhtyeen miehistöstä, johon kuuluu viisi pitkähiuksista heppua. Kuva on alhaalta ylöspäin, joten he näyttävät suurilta ja kaukaisilta. Oikeassa laidassa istuu mies polvillaan hiekassa.Uusi albumi keväällä

Ruotsalainen melodista death metallia takova Within Y (www.withiny.com) paljasti äsken kolmannen albuminsa soittolistan ja nimen. Kiekko tullaan julkaisemaan göteborgilaisen Gain-levymerkin kautta ensi vuoden alkupuolella. Levyn nimi on "The Cult". Se sisältää nimikkobiisin lisäksi yhteensä yhdeksän muuta biisiä.

Bändin tuorein albumi on keväällä 2006 ilmestynyt "Portraying Dead Dreams". Se ilmestyi ensin yhtyeen kotimaassa ja levisi sitten myös muihin maihin. Kiekko julkaistiin Gain Recordsin kautta. Albumi äänitettiin Göteborgissa syys-lokakuussa 2005. Sen tuottajana toimi Within Y yhdessä Mattias Wänerstamin kanssa. Kiekon kansitaiteesta, bändivalokuvista ja bookletin taitosta vastaa Urbanarmy Productionsin leivissä oleva Matthias Beckman.

Lue koko julkaisu…

Within Y studioon syyskuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 29.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 875 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen bändikuva Within Y:n riveistä, johon kuuluu viisi mustiin vaatteisiin pukeutunutt amiestä. Kahdella heistä pitkähköt mustat hiukset, muilla lyhyt letti. Heistä jokaisella yllään musta t-paita ja tummat farkut.Kuva: Tina Pettersson

Ruotsalainen melodista death metal -mikstuuraa tarjoava Within Y (www.withiny.com) kertoo aikovansa aloitella uuden albuminsa äänitystöitä jossain vaiheessa syys-lokakuuta jos bändin tielle ei ilmesty yllätyksiä. Orkesterilla on valmiina useita ns. killeribiisejä, joista aiotaan antaa esimakua kesän aikana — bändin nettisivuilla tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa demoasteisia ääninäytteitä.

Bändin tuorein albumi tällä hetkellä on viime vuoden keväällä valmistunut opus "Portraying Dead Dreams". Se julkaistiin göteborgilaisen Gain-levy-yhtiön kautta.

Lue koko julkaisu…