Metallimusiikki.net

wolfpakk

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen wolfpakk liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin wolfpakk. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin wolfpakk liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Wolfpakk julkaisee debyyttialbuminsa tänään.

  • Julkaistiin perjantaina 26.08.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 741 kertaa
  • Bändit:

"Wolfpakk"-albumin etukannessa keltainen piirros suden päästä. Sen yläpuolella lukee keltaisella värillä Wolfpakk. Tausta on nuhjuinen ja harmahtava.Julkaistaan 26.8.2011

Kahdesta ydinjäsenestä koostettu Wolfpakk (www.wolfpakk.net) julkaisee Euroopassa "Wolfpakk"-nimisen debyyttialbuminsa tänään perjantaina. Japanissa se ilmestyy syyskuun 7. päivä Blind World Recordsin tuella. Aikaisemmin kesällä metallibändi kuvasi uransa ensimmäisen musiikkivideon ohjaaja Martin Müllerin kanssa. Müller on työskennellyt samoissa merkeissä useiden tunnettujen metalliryhmien, kuten Blackmore’s Nightin ja Gamma Rayn, kanssa. Wolfpakk on Mark Sweeneyn ja Michael Vossin musiikkiprojekti. Sweeney on entinen Crystal Ballin jäsen ja Michael Voss puolestaan aikaisemmin Casanovassa vaikuttanut ja näinä päivinä myös Mad Maxissa soittava muusikko.

Lue koko julkaisu…