Metallimusiikki.net

world under blood

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen world under blood liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin world under blood. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin world under blood liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

World Under Blood: "Tactical".

  • Julkaistiin maanantaina 06.06.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 679 kertaa
  • Bändit:

"Tactical"-albumin etukannessa kellertävää valoa, jota vasten näkyy kaupunkia ja ihmisiä, joista yksi leijuu ilmassa. Vasemassa yläkulmassa on World Under Bloodin logo valkoisella.Julkaistaan 29.7.2011

Kalifornialainen World Under Blood vei vuoden päivät sitten päätökseen debyyttialbuminsa nauhoitusvaiheen. Nyt bändi paljasti levyn kansitaiteen ja kertoi julkaisevansa esikoisensa nimellä "Tactical" heinäkuussa 2011. Nuclear Blast Recordsin yhteistyökumppanikseen saanut death metal -yhtye käytti kansitaiteen tekijänä Pär Olofssonia, joka on urallaan kuvittanut myös Abysmal Dawnin ja Immortalin kiekkoja. Yhtyeen kitaristi ja laulaja Deron Miller kertoo albumin näytebiisiksi valitun "A God Among The Waste" -kappaleen olevan suoranainen klassikko. Kappale sulaa kuuntelijansa naamaan ensihenkäyksellä. Sillä kuullaan Millerin ensimmäinen kitarasoolo 15 vuoteen. Kappaleen ensimmäiset sekunnit ovat nopeinta räimettä, jota koko "Tactical"-albumilla kuullaan. World Under Bloodin kokoonpanoon kuuluvista jäsenistä osa on entisiä ja nykyisiä Morbid Angelin, Hate Eternalin, Decrepit Birthin ja Vital Remainsin jäseniä.

Lue koko julkaisu…