Metallimusiikki.net

wulfshon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen wulfshon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin wulfshon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin wulfshon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Wulfshon: "Prinnit Mittilagart".

  • Julkaistiin tiistaina 10.04.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 555 kertaa
  • Bändit:

Sinisävyinen abstrakti ja futuristinen kuva valopallosta, jonka yllä lukee mustalla värillä Wulfshon. Kuvan alaosassa valkoisella värillä ja pienellä fonttikoolla sanat "Prinnit Mittilagart".Julkaistaan 24.4.2012

Argentiinalainen Wulfshon (www.wulfshon.com.ar) julkaisee Euroopassa debyyttialbuminsa 24. huhtikuuta Art Gates Recordsin avulla. Kiekko sai nimekseen "Prinnit Mittilagart". Se on musiikillisesti pakana- tai viikinkimetallia. Teos julkaistiin jo muutamia kuukausia sitten Etelä-Amerikan markkinoilla. Lätyltä lohkaistiin ensimmäiseksi singleksi kappale "Son of Wolves", joka bändin mukaan on aggressiivisinta antia debyyttialbumilta. Sen sanoitukset sivuavat yhtyeen jäsenten ja koko Wolfshun-bändin elämänfilosofiaa. Kappaleessa kerrotaan lisäksi ihmiskunnan tuhovoimaisimmasta uskonnosta, joka on hävittänyt monien muinaisaikojen kulttuurien alkuperäisiä identiteettejä. Biisi sopi hyvin albumin näytösraidaksi, koska se auttaa selventämään Wulfshonin nimeä.

Lue koko julkaisu…