Metallimusiikki.net

xandria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen xandria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin xandria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin xandria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Xandrian basisti eroaa henkilökohtaisten syiden vuoksi

 • Julkaistiin torstaina 19.07.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 868 kertaa
 • Bändit:

Valokuva pitkähiuksisesta miehestä, jolla musta liivi ja paljaat käsivarret. Toinen käsistä tatuoitu.Kuvassa Nils M.

Saksalaisen sinfonista metallia tekevän Xandrian (www.xandria.de) bassokitaristi Nils Middelhauve on eilen julkaistun mediatiedotteen mukaan päättänyt erota yhtyeestä. Vuonna 2004 värvätty Middelhauve päätti siirtyä syrjään pääosin henkilökohtaisista syistä johtuen. Muusikko liittyi yhtyeeseen pian "Ravenheart"-kakkosalbumin ilmestymisen jälkeen. Lausunnossaan basisti katsoo hänen ja muun Xandrian henkilöstön välille muodostuneen eräitä merkittäviä näkökantaeroja. Bändin jäsenet ovat kuitenkin ystäviä edelleen ja Xandrian jäsenet ovat pahoillaan Nilsin päätöksestä. Korvaavaa muusikkoa ei vielä ole tiedossa.

Lue koko julkaisu…

Xandrian basisti ei pääse Euroopan-kiertueelle.

 • Julkaistiin sunnuntaina 08.04.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1023 kertaa
 • Bändit:

Valokuva spottivalojen edessä bassoa soittavasta Nils Middelhauvesta.Kuva: Hans Clijnk

Saksalainen Xandria (www.xandria.de) uutisoi basistinsa Nils Middelhauven estyneen Euroopan-kiertueelta, koska muusikko on joutunut sormileikkaukseen soitettuaan alankomaalaisen genrekollegansa Epican keikalla turhan railakkaasti. Miehen oikean käden etusormeen muodostui verenmyrkytys viime viikonloppuna keikan jälkeen. Sitä operoitiin kahteen otteeseen edellisen viikon aikana, mutta vaikka sormi vaikuttaa paranevan, sen kuntoutuminen vie viikkoja. Sen vuoksi häntä ei tulla todennäköisesti näkemään kiertueella neljään, tai jopa kuuteen, viikkoon Xandrian tai minkään muunkaan yhtyeen jäsenenä. Middelhauven korvaajaksi Xandrian Euroopan-kiertueella, johon osallistuu myös Epica ja Stream of Passion, on kiinnitetty bassotaituri Fabio d’Amore. Hän on vakituinen jäsen Serenity-yhtyeessä.

Lue koko julkaisu…

Xandria: "Neverworld's End".

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1193 kertaa
 • Bändit:

"Neverworld's End" -levyn kannessa sinisävyinen piirros pojasta istumassa laiturilla täydenkuun aikaan. Kuvan yläosassa Xandria-logo.Julkaistaan 22.2.2012

Saksan Xandria (www.xandria.de) paljasti tällä viikolla uuden albuminsa nimen ja sen kansitaiteen. Helmikuussa 2012 eri puolilla maailmaa julkaistava levy on nimeltään "Neverworld’s End". Xandrian väki painottaa, että huolimatta nimestä, tämä ei ole konseptialbumi. Biiseissä on tietty teema, jonka ympärillä valtaosa niistä pyörii. Sinfonista metallia sisältävä albumi ei kerro Peter Panin seikkailuista. Äänite julkaistaan ensimmäiseksi Suomessa, Espanjassa ja Ruotsissa 22.2. ja myöhempinä päivinä muualla maailmassa. Opus pyritään saattamaan joulukuussa ennakkotilattavaksi esimerkiksi Amazonista ja muista nettimusiikkikaupoista.

Lue koko julkaisu…

Xandria Napalm Recordsille.

 • Julkaistiin sunnuntaina 21.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 840 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen naislaulajaa käyttävä Xandria (www.xandria.de) ilmoitti perjantaina levytyssopimuksestaan Napalm Recordsin kanssa. Albumi tullaan sopimuksen johdosta julkaisemaan alkuvuodesta 2012. Pitkäsoiton valmistaminen johtui bändin omien puheiden mukaan siitä, että juuri oikeaa laulajaa jouduttiin etsimään pitkään ja hartaasti. Lisäksi oman ongelmansa toivat eräät liikeasiat. Xandrian toimiin tuli potkua viime vuoden joulukuussa, kun Manuela Kraller liittyi vokalistiksi. Napalm Recordsin ideat, visiot ja tavoitteet ovat samanlaiset kuin Xandrialla. Sen vuoksi yhteistyön arvellaan sujuvan huolettomasti.

Lue koko julkaisu…

Xandriaan uusi laulaja.

 • Julkaistiin tiistaina 21.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1124 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Xandrian uudesta naislaulajasta, Manuela Krallerista, joka liittyi yhtyeeseen joulukuussa 2010. Laulajalla tummat hiukset ja mustat hihat käsivarsissa. Hihat ovat repalaiset.Kuvassa Manuela Kraller

Saksalainen Xandria (www.xandria.de) paljasti eilen maanantaina uuden naislaulajan henkilöllisyyden. Vokalistiksi valittiin Manuela Kraller. Kraller kertoo koneen musiikillisen "heräämisen" verrattaen vanhana, 23-vuotiaana, ollessaan Suomessa kuorolaulajana. Sinfonista goottimetallia tekevän yhtyeen uusi vokalisti on aikaisemmin laulanut sveitsiläisessä Nagor Marissa ja toiminut Haggardin kanssa. Laulaja paljastaa, että jos hän saisi miljoona euroa, hän muuttaisi Suomeen järven rannalle punaiseen tölliin. Xandria on etsinyt vakituista laulajaa riveihinsä jo yli vuoden ajan. Bändissä toimin helmikuusta 2009 helmikuuhun 2010 asti tilapäisenä laulajana Kerstin Bischof. Bischof poistui yhtyeestä voidakseen keskittyä työuransa kehittämiseen.

Lue koko julkaisu…

Lisa Middelhauve erosi Xandriasta.

 • Julkaistiin torstaina 01.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1125 kertaa
 • Bändit:

Xandrian Lisa Middelhauve seisoo tummanpunaista taustaa vsten mustiin pukeutuneena. Naisella musta mekko ja mustat pitkät hiukset. Hän lepuuttaa kättään ruskean levyn tai lavan päällä. Naisella avoin kaula-aukko.Kuva: Drakkar Entertainment

Saksalaisen goottimetallia soittavan Xandria (www.xandria.de) -yhtyeen naislaulaja Lisa Middelhauve on poistettu yhtyeen henkilövahvuudesta eilen huhtikuun 30. päivä. Eroaminen tapahtui henkilökohtaisten syiden takia. Bändi haluaa kiittää Lisaa hyvästä ja menestyneestä yhteistyöstä, joka poiki unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Bändi toivottaa ex-laulajalleen parasta jatkoa ja onnea tulevaisuudessa. Xandrian musiikillinen taival jatkaa matkaa ilman Middelhauvea. Bändi kertoo sen etsivän juuri nyt uutta laulajatarta. Uuden vokalistin nimi ja uusia biisejä, sekä keikka-aikoja, tullaan paljastamaan lähiaikoina. Xandria kertoo kotisivuillaan seuraavien päivien aikana, että miten yhtyeen vokalistin virkaan voi hakea.

Lue koko julkaisu…