Metallimusiikki.net

xe none

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen xe none liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin xe none. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin xe none liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Venäläinen dance metal -yhtye Xe-NONE Suomeen syyskuussa

Ryhmäkuva punavalkoista spottivalojen seinää vasten seisovasta Xe-NONE:n kokoonpanosta. Bändiin kuuluu viisi jäsentä.Kuvassa Xe-NONE

Itäisestä naapuristamme nouseva dance metal -yhtye Xe-NONE (www.xe-none.com) saapuu minikiertueelle Suomeen. Venäjällä läpimurron tehnyt punaisen diskopallon lähettiläs on lunastanut paikkansa kotimaassaan mm. lämppäämällä genresukulaisiaan Hanzel und Gretylia, Nachtmahria ja kauniina ääripäänä, ah niin legendaarista teknojyrää, Scooteria.

Xe-NONEn edellinen täyspitkä albumi "Dancefloration" on herättänyt kiinnostusta niin perinteisten industrial-sävelten kuulijoissa kuin myös 90-luvun teknohittejä hengittävissä retrohenkisissä hihittelijöissä.

Lue koko julkaisu…