Metallimusiikki.net

yggdrasil

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen yggdrasil liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin yggdrasil. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin yggdrasil liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Yggdrasil: Bergtagen.

  • Julkaistiin tiistaina 19.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1149 kertaa
  • Bändit:

Piirros kuolleesta suometsästä, jossa puut ovat ruskeita ja elottoman näköisiä. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä Yggdrasil-logo ja alaosassa kaunokirjoituksella "Irrbloss" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 25.4.2011

Ensin norjalaisessa mytologiassa ja myöhemmin Digimon-tarinoissa esiintyvän nimen Yggdrasil (www.yggdrasil-sweden.com) folk metal -bändilleen ottanut laittoi 25. päivä julkaistavalta albumiltaan nettiin ensimmäisen musiikkivideon. Musiikkivideobiisi on nimeltään "Bergtagen". Kappaleen voi käydä kuuntelemassa kokonaisuudessaan bändin nettisivuilta. Samalta sivustolta löytyy äänikooste tulevan "Irrbloss"-albumin tarjoamasta kuuntelukokemuksesta. Pitkäsoitto ilmestyy ensi viikon maanantaina Grand Master Musicin kautta seuraajaksi vuoden 2008 "Vedergällning"-kiekolle. Uuden levyn nimi tarkoittaa suomeksi virvatulia. Niitä esittäviä hahmoja näkyy oheisessa kansitaiteessa. Kuvan piirsi Mellergardh Design.

Lue koko julkaisu…

Yggdrasil: "Irrbloss".

  • Julkaistiin lauantaina 12.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 980 kertaa
  • Bändit:

Piirros kuolleesta suometsästä, jossa puut ovat ruskeita ja elottoman näköisiä. Kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä Yggdrasil-logo ja alaosassa kaunokirjoituksella "Irrbloss" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 25.4.2011

Ruotsalainen Yggdrasil (www.yggdrasil-sweden.com), joka on suuren luokan puunhalaajabändi, mutta ei sillä tavalla, aikoo perjantaina paljastamiensa suunnitelmien toteutuessa tuoda 25.4. uuden albuminsa kuunneltavaksi. Kauppoihinkin saapuva kiekko on nimeltään "Irrbloss". Se on Grand Master Musicin tiloissa äänitetty ja saman nimen turvin julkaistava folk metal -äänite. Samaan aikaan tämän levyn kanssa tullaan juhlistamaan Yggdrasilin 10-vuotista uraa prässäämällä uusintapainokset vanhaa tuotantoa edustavista "Kvällningsvindar Över Nordrönt Land" sekä "Vedergällning"-albumeista. Uusintapainoksia hunajoidaan varustamalla ne harvinaisilla bonusraidoilla sekä laajennetuilla kansilehtisillä. Bookletit sisältävät ensimmäistä kertaa bändin uralla kaikkien soittolistan kappaleiden sanoitukset ruotsiksi ja englanniksi.

Lue koko julkaisu…