Metallimusiikki.net

Days of Disgrace: "Darkness Prevails"

 • Demoarvostelu julkaistiin tiistaina 31.05.2011.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 1706 kertaa
 • Bändi:

Days of Disgrace on vuonna 2007 toimintansa aloittanut modernia death metallia soittava yhtye Pirkanmaalta, Tampereen seutuvilta. Tämä promolevy on jo yhtyeen kolmas julkaisu. Teoksen äänitti ja miksasi muun muassa Medeian kanssa työskennellyt Janne Putkisaari. Otetaanpa maistiaiset!

Pojot: 4/5

"Darkness Prevails" alkaa synkeällä piano-osuudella, mutta näyttää piankin oikean karvansa, joka on tappavan tehokasta deathia. Biisissä ei paljon armoa anneta, ja kerrankin laulu on miksattu kunnolla kuuluviin. Muutenkin miksaajalle pitää nostaa hattua, sillä sen verran selkeästi kaikki on niputettu jykeväksi paketiksi, jossa kuitenkin eri osuudet erottuvat selkeinä. Musiikillisesti tässä ei hiihdellä aivan perinteisimpiä latuja, vaan ote on miellyttävän moderni. Kappaleisiin on myös ujutettu pientä melodisuuttakin mukaan.

"Cure for Greed" -biisissäkin kohkataan kovaa, mutta välillä myös hiukan keventäen. Kertosäe toimii mukavasti. Runttaus ei muutenkaan kaipaa seurakseen kuin kylmää kaljaa.

"Last Day of Sun" toimii tähän mennessä parhaiten. Biisissä on dynamiikkaa ja nyansseja sopivasti, ja kaikenlaisia elementtejä on ahdettu mukaan niin, että lopputuloksena on pahuksen hyvä biisi!

"Shining" viimeistelee paketin tylyllä niskalaukauksella. Tähänkin on pakattu sovituksellista vaihtelua, mutta bändi soittaa silti todella tiukasti. Biisin aikana tunnelma ehtii vaihdella nopeasta hitaaseen. Sanoma tulee selväksi.

Koko levystä on todettava, että tässä soitetaan hienoa, rankkaa, ja otteeltaan freesiä death metallia, jollaiselle löytyy aina paikkansa. Toivottavasti bändi saa keikkoja, ja joku levy-yhtiökin kiinnostuisi. Hieno teos, pojat!

Levyn kappaleet:

 1. Darkness Prevails
 2. Cure for Greed
 3. Last Day of Sun
 4. Shining

Days of Disgrace on:

 • R.Niemelä (laulu)
 • P.Aaltonen (kitara)
 • J.Talasmäki (kitara)
 • M.Kostilainen (basso)
 • J.Noponen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Days of Disgrace: "Darkness Prevails" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 31.05.2011 ja antoi pisteet 4/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!