Metallimusiikki.net

Path of Mine: "Fragile Pretenders"

 • Demoarvostelu julkaistiin maanantaina 23.05.2011.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 1925 kertaa
 • Bändi:

Path of Mine perustettiin vuonna 2006, tosin eri nimellä. Yhtyeen tyyli on melodista death metallia, ajoittaisilla black vivahteilla. Path of Mine -nimellä bändi teki viime vuonna 2010 demon, jota myytiin sen verran riittävästi, että se poiki yhtyeelle viisi keikkaa — muun muassa Pain Confessorin kanssa. Path of Minen tuotannosta on arvostelussa "Fragile Pretenders" -EP.

Pojot: 4/5

"Path of Mine" avaa pelin aggressiivisen raskaasti, mutta kaiken kaikkiaan melko melodisesti. Kitaristit soittavat hyvin yhteen, ja esimerkiksi sooloissa voi kuulla vanhan liiton meininkiä. Miksaus on vähän puuroinen. Sovituksissa on kuitenkin mukavasti ilmaa.

"Vicious Circle" jatkaa jytistämistä, ja tietty vanhakantaisuus viehättää. Ehkä tässä on kaikuja death metallin kultaisilta alkuajoilta. Valitettavasti laulu on jälleen kerran haudattu muun sälän alle.

"Clones to this Crowded World" kuulostaa tähän asti kypsimmältä tekeleeltä. Rumpali saa bassarinsa jyskimään melkoisella tempolla. Hyvin kulkee! Biisissä on syvyyttä ja sovituksellisia leikillisyyksiä.

"Fragile Pretenders" on sitten hiukan kuin toisinto edellisestä. Tämäkin on kuitenkin kelvollista tavaraa, ja melodialliset ideat viehättävät. Tähän bändiin voisivat mielestäni sopia myös kosketinsoittimet. Se tosin vaatisi lisää taitoja miksaukseen.
Mutta kokonaisuutena tässä on hyvin soitettua ja musiikillista ideaa sisältävää deathia, joka viehättää jonkinlaisella vanhakantaisuudellaan.

Levyn biisit:

 1. Path of Mine
 2. Vicious Circle
 3. Clones to this Crowded World
 4. Fragile Pretenders

Path of Mine on:

 • Jani Innanen (kitara ja laulu)
 • Ville Valkki (kitara ja taustalaulu)
 • Tuomas Oksanen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Path of Mine: "Fragile Pretenders" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 23.05.2011 ja antoi pisteet 4/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!