Metallimusiikki.net

Mysore: "When All Shall Perish"

 • Demoarvostelu julkaistiin perjantaina 20.05.2011.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 2022 kertaa
 • Bändi:

Mysore on turkulais–salolainen modernia metallia soittava ja vuonna 2010 perustettu yhtye. Bändiläisillä on jo vuosien soittokokemusta ennen kimppaan ryhtymistä. Millaisen tuotoksen tämä varsin nuori kokoonpano on saanut aikaiseksi? Kiteytetäänpä olennainen.

Pojot: 3/5

"Serotonin" on pohjimmiltaan aggressiivinen biisi, johon on kuitenkin sekoitettu rutkasti melodisia elementtejä. Vimmatun menevät osat toimivat rankkoine kitarariffeineen paremmin. Tosin lisäähän eri elementtien vaihtelu musiikin syvyyttä. Rumpujen soundit jäävät hieman lapsipuolen asemaan, eikä bassari jysähdä oikein isännän äänellä.

"One Life" jatkaa hieman heppoisemmin eväin mielestäni. Biisissä ei oikein löydy lankakerän ydintä.

"Once Destroyed" ottaa taas hieman rankemman otteen, laulu toimii varsin hyvin, ja kitaratkin sahaavat mallikkaasti. Kuitenkin se lopullinen kipinä, joka paikka paikoin kajastaa, jää kokonaisuudessaan syttymättä.

"Lost" aukaisee sitten herkistelypalkeet oikein kunnolla. Biisinä se on melko tavanomainen slovari, tyypillisesti kaiutettuine lauluineen. Mysore on kyllä enemmän kotonaan aggressiivisemmissa rutistuksissa.

"Time Machine" kuulostaa heti alussa erilaiselta. Tämä on ehkä levyn "erikoisin" biisi, mutta samalla myös jännittävin. Tähän on upotettu sitä kaivattua kipinää. Musiikillista nyanssia ja vaihtelevuutta on enemmän kuin tarpeeksi.

Minkälainen loppuyhteenveto tästä sitten tulisi? Mysore tekee melko teknistä, ja aika ajoin rankkaa metallia, jossa ei ole suuria puutteita, mutta se lopullinen laaki jää puuttumaan. Bändi kertoo haluavansa keikoilla kuulostaa samalta kuin levyllä, ja käyttää tähän taustanauhoja. Tämä on mielestäni vähän kaksipiippuinen juttu.

Levyn biisit:

 1. Serotonin
 2. One Life
 3. Once Destroyed
 4. Lost
 5. Time Machine

Mysore on:

 • Joni Säde (kitara, laulu ja ohjelmointi)
 • Mikko Silvennoinen (kitara)
 • Simo Pussinen (basso)
 • Tuomas Vuorio (rummut)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun Mysore: "When All Shall Perish" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 20.05.2011 ja antoi pisteet 3/5.

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!