Metallimusiikki.net

My Grimace: "Fear Gives Hope"

 • Demoarvostelu julkaistiin torstaina 13.05.2010.
 • Ei saa kommentoida!
 • Luettu 1970 kertaa
 • Bändi:

Metallibändi My Grimace sai alkunsa jo vuonna 2007 Viitasaarella. Muutaman vuoden kuluttua bändiläiset muuttivat Jyväskylään ja jatkoivat toimintaa hiukan uudistetulla kokoonpanolla. Bändi treenaa ahkerasti viikottain ja sen jäsenet kokevat musiikkinsa kehittyvän päivä päivältä. Musiikki syntyy laittamalla kaikkien bändiläisten ideat tehosekoittimeen, sujauttamalla mukaan mielikuvitusta, ja ennakkoluulotonta asennetta. Kuunnellaanpa mitä siitä syntyy!

Pojot: 4/5

Linkit:

Erittäin raskas aloitusbiisi "Irony of Fate" tulee päälle kuin katujyrä. Kiekko on äänitetty ja miksattu Jyväskylän SN-Audio-studiolla, ja sen kuuleekin kyllä, koska jälki ja soundit ovat täysin ammattitasoa. Murinalaulu toimii mainiosti ja kitarat samoin. Avausbiisissä on myös mielestäni eräänlaista "kätkettyä voimaa", joka tekee siitä houkuttelevan. Biiseissä on mielestäni erittäin hyvin hallussa tietty konstailematon perusjytke, pitäen kuitenkin biisit mielenkiintoisina, joka tässä kategoriassa ei aina ole selviö.

Biisejä kuunnellessa on todettava, että nämä herrat soittavat yhtenäisemmin, kuin mitä olen pitkään aikaan kuullut! Melodiat nousevat myös hyvin pintaan, jopa todellisissa mättöosuuksissa. Hienoja ovat myös tuplabasarien ja hitaanlaisten kitaraosuuksien kombinaatiot.

Mitä negatiivista tästä sitten voisi sanoa? Ei tämä välttämättä eroa paljonkaan vastaavista yhtyeistä. Bändi voisi ehkä lisätä melodiaelementtejä, säilyttää kuitenkin mättämisen ja melodisuuden vaihtelevuuden. Mielestäni My Grimacella on peruspalikat hyvin hallussa. Olisikin mukava kokea yhtye livenä. Kyllä tästä hyvä tulee. Voipi kiekko jäädä soimaan soittimeeni pidempäänkin!

Demon biisit:

 1. Irony of Fate
 2. Into the Light
 3. Fear Gives Hope

My Grimace on:

 • Tomi Liimatainen (laulu)
 • Juha Kumpulainen (kitara)
 • Aleksi Salojärvi (kitara)
 • Dima Abranov (rummut)
 • Jussi Kivivuori (basso)
Tietoa julkaisusta

Arvostelun My Grimace: "Fear Gives Hope" yhteenveto: Jouni Kautto julkaisi arvostelun 13.05.2010 ja antoi pisteet 4/5.

Kikkõ kommentoi

Verrattuna harjavallassa kokemiini bändeihin pikkufestareilla, tämän jos minkä pitäis päästä esiintymään.

Harmi vaan ettei laulajaa vissiin enää ole bändissä: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=311539758&blogId=533439967

Kestolinkki

Dsuha kommentoi

Nytpäs on laulajakin. Jos keikalle bändin haluaa niin ottakaa myspacessa yhteyttä. Keikalle lähetään minne vaan, mahdollisesti myös millon vaan! :)

Kestolinkki

Kommentointi on vain yhteisön jäsenille. Liity jäseneksi lukeaksesi kommentteja ja kirjoittaaksesi omia mielipiteitäsi!