Metallimusiikki.net

ErilaZ julkaisee "Black God of the Hunt" -levyn 10.5.2013

Värikäs piirros kahdesta mustasta linnusta ja sudesta, jotka ovet keltaisen valopallon ympärillä. Kuvan keskellä ErilaZ-logo.Julkaistaan 10.5.2013

Industrial metallia ja EBM:ää yhdistävä helsinkiläinen ErilaZ julkaisee 10.5. täysipitkän albumin. 12 kappaleen mittainen "Black God of the Hunt" -levy julkaistaan saksalaisella Danse Macabre Records -levy-yhtiöllä. Uusi levy on edeltäjäänsä monipuolisempi ja syvempi kokemus, joka sisältää sekä aggressiivista asennetta että ErilaZille tyypillisiä pohjoismaalaiseen mytologiaan viittaavia teemoja.

Edellisestä bändin julkaisusta, "First of the Vortices" -EP:stä, on kulunut vuosi. EP:tä on kehuttu ulkomaisissa arvosteluissa mm. omaperäiseksi ja ennenkuulumattomaksi. "First of the Vortices" kiinnosti myös levy-yhtiöitä ja se uudelleenjulkaistiin Euroopassa Danse Macabren kautta vuoden 2012 syksyllä.

ErilaZin riveissä vaikuttavat edesmenneestä Kuroshio Currentista tutut ErilaZ ja aQi sekä maailmalla DJ:nä tunnettu helsinkiläinen Proteus.

Uusi levy julkaistaan kansainvälisesti 10.5. ja levynjulkistusjuhla järjestetään Helsingin Bar Backstagella lauantaina 11.5. ErilaZin lisäksi levynjulkistuksessa esiintyvät Kuroshio (live), sekä DJ:nä Turmion Kätilöiden ja Beheritin nokkamiehet MC Raaka Pee ja NHV Syriacname.

Promokuva ErilaZ-yhtyeen kokoonpanosta. Valokuva kolmesta mustiin pukeutuneista miehistä istumalla seinää vasten.
Kuvassa ErilaZin kokoonpano.

"Black God of the Hunt" -levystä on julkaistu lyhyt traileri SoundCloudissa. Lisää bändistä sen nettisivuilla osoitteessa www.erilaz.net.

ErilaZ on:

  • ErilaZ (laulu ja soittimet)
  • Proteus (kitarat live-esiintymisissä)
  • aQi (syntetisaattorit live-esiintymisissä)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.