Metallimusiikki.net

erilaz

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen erilaz liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin erilaz. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin erilaz liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

ErilaZ julkaisee "Black God of the Hunt" -levyn 10.5.2013

Värikäs piirros kahdesta mustasta linnusta ja sudesta, jotka ovet keltaisen valopallon ympärillä. Kuvan keskellä ErilaZ-logo.Julkaistaan 10.5.2013

Industrial metallia ja EBM:ää yhdistävä helsinkiläinen ErilaZ julkaisee 10.5. täysipitkän albumin. 12 kappaleen mittainen "Black God of the Hunt" -levy julkaistaan saksalaisella Danse Macabre Records -levy-yhtiöllä. Uusi levy on edeltäjäänsä monipuolisempi ja syvempi kokemus, joka sisältää sekä aggressiivista asennetta että ErilaZille tyypillisiä pohjoismaalaiseen mytologiaan viittaavia teemoja.

Edellisestä bändin julkaisusta, "First of the Vortices" -EP:stä, on kulunut vuosi. EP:tä on kehuttu ulkomaisissa arvosteluissa mm. omaperäiseksi ja ennenkuulumattomaksi. "First of the Vortices" kiinnosti myös levy-yhtiöitä ja se uudelleenjulkaistiin Euroopassa Danse Macabren kautta vuoden 2012 syksyllä.

Lue koko julkaisu…

ErilaZ julkaisee debyytti-EP:n 27.4.2012

  • Julkaistiin torstaina 26.04.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1181 kertaa
  • Bändit:

"First of the Vortices" -EP:n etukannesssa näkyy mustaa ja valkoista. Yläosassa vaaleita pilviä. Kuvan alaosassa lukee levyn nimi kaunokirjoitusfontilla.Julkaistaan 27.4.2012

Industrial metal -yhtye ErilaZ (www.erilaz.net) julkaisee debyytti-EP:n "First of the Vortices". ErilaZ koostuu kahdesta edesmenneen Kuroshio Current -yhtyeen jäsenestä, sekä kaksi kertaa maailmanlaajuisen Hard Dance Awards -kilpailun voittajasta, Proteuksesta. ErilaZin musiikki luovii samaan aikaan väkivaltaisissa, mahtipontisissa ja kauniissa tunnelmissa. Industrialia, EBM:ää ja metallia sekoittava yhtye on perustettu alunperin jo vuonna 2005. ErilaZin musiikkia on aiemmin kuultu "Downtown Metal" -kokoelmalla ja suomalaisten Beati Mortuin sekä Kuroshion albumeilla remixien muodossa.

Lue koko julkaisu…