Metallimusiikki.net

Helloween, Gamma Ray ja Axxis Kaapelitehtaalle.

Viisihenkisen Helloween-bändin jäsenet istuvat ja seisovat suuren olutkellarin seinän vierustalla. Miehillä on päässä pitkät hiukset ja yllään mustaa paitaa ja nahkatakkia, osalla jalassa siniset farkut.Kuvassa Helloween

Finnish Metal events tiedottaa, että Helloween, Gamma Ray ja Axxis saapuvat esiintymään helsinkiläisen Kaapelitehtaan tiloihin joulukuun 11. päivä. Lavalle marssitetaan todellinen rautaisannos saksalaista powermetallia, sillä Suomenkin jyräävällä Hellish Rock -kiertueella esiintyvät lajityyppinsä alfaurokset, Helloween, Gamma Ray ja Axxis. Edellisenä päivänä yhtyeet esiintyvät Tampereen Pakkahuoneella.

Hellish Rock -kiertueen Kaapelitehtaan keikka järjestetään tiistaina 11.12.2007. Liput tapahtumaan 32 €. Ovet avautuvat kello 18:00. Keikalle ei ole ikärajaa. Tikettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 6. elokuuta ja lippuja voi hankkia esimerkiksi Tiketistä ja Lippupalvelusta.

1970-luvun lopulle juurensa juontava Helloween on todellinen voimametallin uranuurtaja. Kai Hansenin perustamalla yhtyeellä on lukuisia power-klassikoita, kuten ikivihreä “I Want Out”.

Niin ikään Kai Hansenin perustama Gamma Ray kuuluu myös voimametallin terävimpään kärkeen. Viimeksi bändi vieraili Suomessa viime vuoden alussa.

Myöskin vanhaan kaartiin lukeutuva, 80-luvulla perustettu Axxis julkaisi uusimman, Paradise In Flames -albuminsa viime vuonna.

Hellish Rockin yhteistyökumppaneina ovat Tuska Open Air Metal Festival, Sauna Open Air Metal Festival, King Foo Entertainment ja Inferno Magazine.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.