Metallimusiikki.net

gamma ray

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gamma ray liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gamma ray. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gamma ray liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gamma Ray: "Skeletons & Majesties".

 • Julkaistiin lauantaina 26.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1161 kertaa
 • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä valkoisella Gamma Ray -logo, jonka alla piirretty ihmisen pääkallo kruunu päässään ja alaosassa kaunokirjoituksella lukee "Skeletons & Majesties".Julkaistaan 31.5.2011

Saksanmaan voimametallin ylpeys Gamma Ray (www.gammaray.org) kertoo keitelleen uuden minialbumin, joka perustuu "Skeletons in the Closet" -levyprojektiin. Koska viimeksi mainittu projekti sai fanikunnalta myönteisen vastaanoton, aikoo Gamma Ray saattaa yleisön korville ennen varsinaista studioalbumia minialbumin. Se on nimeltään "Skeletons & Majesties". Teos sisältää vain kourallisen verran biisejä edellisiltä levyiltä, levyiltä, jotka ovat yhtyeen mukaan toistensa ääripäitä. Levyn punaiseksi langaksi kerrotaan hauskan pitäminen ja maistiaisen tarjoaminen siitä tyylistä, jota Gamma Rayn joidenkin kuukausien päästä julkaisema albumi edustaa. Opus julkaistaan Pohjois-Amerikan markkinoilla toukokuun viimeisenä päivänä. Todennäköisesti se ilmestyy samoihin aikoihin täällä Euroopassakin.

Lue koko julkaisu…

Gamma Ray: "To The Metal".

 • Julkaistiin tiistaina 15.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1644 kertaa
 • Bändit:

Power metallia luova saksalaisyhtye Gamma Ray (www.gammaray.org) uutisoi uuden albuminsa nimeksi annetun "To The Metal" ja julkaisupäivämääräksi 29. tammikuuta 2010. Neljänä versiona julkaistava albumi on nopeatempoinen, synkkä ja bändin mukaan vieläpä tavalla jos toisellakin muista saman alan toimijoista edukseen erottuva levy. Uusi äänilevy julkaistaan monikansallisen Edel-levymerkin perustaman EarMUSICin kautta Euroopassa siten, että siitä julkaistaan standardiversion ohessa useita toinen toistaan kattavampia versioita. Albumin rajoitettu CD-painos sisältää bonus-DVD:n. Lisäksi albumi ilmestyy punaiselle vinyylille prässättynä ja keräilijöiden kohteena, jossa on CD:n lisäksi käsin numeroitu 7"-vinyyli varustettuna kahdella uudella biisillä. Gamma Rayn uutukaisalbumin kansitaidetta ei ole vielä paljastettu, mutta bändi kertoo sen olevan graafikko Hervé Monjeaudin toteuttama.

Lue koko julkaisu…

Gamma Ray: Into the Storm.

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1072 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ja hyvin tummasävyinen bändipotretti Gamma Rayn neljästä miehestä. He seisovat rivissä pukeutuneina mustiin nahkavaatteisiin. Miehillä jokaisella pitkät hiukset ja silmillä mustat aurinkolasit.Gamma Ray vuodesta 1988

Saksalainen power metallia soittava Gamma Ray (www.gamma-ray.com) julkaisi uudella "Land of the Free II" -albumilla kuultavasta kappaleestaan "Into the Storm" tämän myrskyävän musiikkivideon. Se on hyvin melodinen ja rokkaava biisi. Bändi julkaisee uuden albuminsa täällä Euroopassa kuluvan kuukauden 19. päivä SPV Recordsin kautta, mutta yhtyeen kotimaassa se ilmestyy jo kuluvan viikon perjantaina. Levy rantautuu USA:han tammikuussa 2008. Kyseinen levy on erityinen konseptialbumi, joka on jatkoa bändin vuonna 1995 julkaisemalle "Land of the Free" -kiekolle. Uusi pitkäsoitto on todellakin kestoltaan pitkä — kappaleista kertyy soittoaikaa noin 65 minuuttia.

Lue koko julkaisu…

Helloween, Gamma Ray ja Axxis Kaapelitehtaalle.

Viisihenkisen Helloween-bändin jäsenet istuvat ja seisovat suuren olutkellarin seinän vierustalla. Miehillä on päässä pitkät hiukset ja yllään mustaa paitaa ja nahkatakkia, osalla jalassa siniset farkut.Kuvassa Helloween

Finnish Metal events tiedottaa, että Helloween, Gamma Ray ja Axxis saapuvat esiintymään helsinkiläisen Kaapelitehtaan tiloihin joulukuun 11. päivä. Lavalle marssitetaan todellinen rautaisannos saksalaista powermetallia, sillä Suomenkin jyräävällä Hellish Rock -kiertueella esiintyvät lajityyppinsä alfaurokset, Helloween, Gamma Ray ja Axxis. Edellisenä päivänä yhtyeet esiintyvät Tampereen Pakkahuoneella.

Hellish Rock -kiertueen Kaapelitehtaan keikka järjestetään tiistaina 11.12.2007. Liput tapahtumaan 32 €. Ovet avautuvat kello 18:00. Keikalle ei ole ikärajaa. Tikettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 6. elokuuta ja lippuja voi hankkia esimerkiksi Tiketistä ja Lippupalvelusta.

Lue koko julkaisu…

Gamma Ray uutisoi DVD-julkaisusta.

 • Julkaistiin lauantaina 31.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1026 kertaa
 • Bändit:

Gamma Ray -bändin miehet, neljä miestä, seisovat tummassa huoneessa, jonka taaimmainen seinä on tummansininen. Miehillä yllään nahkavaatteet, mustat sellaiset.Saksalaisen Gamma Ray (www.gamma-ray.com) -yhtyeen kitaristi ja laulaja Kai Hansen on julkaissut yhtyeen nettisivuilla tiedotteen, jossa mies kertoo bändin uudesta DVD-julkaisusta. DVD:n nimi on alustavasti "Hell Yeah! The Awesome Foursome (And The Finnish Keyboarder Who Didn’t Want To Wear His Donald Duck Costume) Live In Montreal". Levy on live-esiintymisestä usean kameran voimin taltioitu äänite. Levyllä nähtävän keikan GR teki viime vuoden toukokuussa Montrealissa, Quebecissa.

Lue koko julkaisu…