Metallimusiikki.net

axxis

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen axxis liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin axxis. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin axxis liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Axxis: "Utopia".

  • Julkaistiin keskiviikkona 08.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1072 kertaa
  • Bändit:

Axxiksen albumin "Utopia" kannessa piirros merestä esiin sinkoutuvalle merihirviölle, jonka selässä ratsastaa joku ihminen. Meressä suuria tsunamiaaltoja ja taustalla pilvinen, aurinkoinen, taivas. Kuvan yläosassa hirviön pään takana näkyy yhtyeen logo.Julkaistaan 28.8.2009

Power metal -bändi Axxis (www.axxis.de) ujeltaa ilmoille ilouutisen: uusi albumi on kokeva julkaisun 28. elokuuta. Saksalaissakin albumi on nimeltään "Utopia". Se on 11 biisiä kattava kokonaisuus, josta tullaan AFM Recordsin kautta julkaisemaan myös erikoisversio varustettuna parillakn bonusbiisillä. Tämä äänite on Axxis-koplan juhlalevy — bändi on pian 20-vuotias. Levyllä kuultava bonuskappale onkin saanut teemaan jo miltein kornilla tavalla sopivan nimen "20 Years Anniversary Song". Kyseisessä kappaleessa kuullaan lukuisia vierailevia muusikkoja, kuten Helloween-yhtyeen Andi Deris ja Destructionin Schmier, Rolf Stahlhofen, joka on entinen Söhne Mannheimsin kaartilainen, sekä hevikuningatar Doro, Bonfiren Claus Lessmann ja Pink Cream 69 -nimisessä bändissä soittava David Readman. Myös entinen Axxiksen jäsen, kitaraa vuosivälillä 1988–1998 kurittanut Walter Pietsch, soittaa juhlakappaleessa.

Lue koko julkaisu…

Helloween, Gamma Ray ja Axxis Kaapelitehtaalle.

Viisihenkisen Helloween-bändin jäsenet istuvat ja seisovat suuren olutkellarin seinän vierustalla. Miehillä on päässä pitkät hiukset ja yllään mustaa paitaa ja nahkatakkia, osalla jalassa siniset farkut.Kuvassa Helloween

Finnish Metal events tiedottaa, että Helloween, Gamma Ray ja Axxis saapuvat esiintymään helsinkiläisen Kaapelitehtaan tiloihin joulukuun 11. päivä. Lavalle marssitetaan todellinen rautaisannos saksalaista powermetallia, sillä Suomenkin jyräävällä Hellish Rock -kiertueella esiintyvät lajityyppinsä alfaurokset, Helloween, Gamma Ray ja Axxis. Edellisenä päivänä yhtyeet esiintyvät Tampereen Pakkahuoneella.

Hellish Rock -kiertueen Kaapelitehtaan keikka järjestetään tiistaina 11.12.2007. Liput tapahtumaan 32 €. Ovet avautuvat kello 18:00. Keikalle ei ole ikärajaa. Tikettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 6. elokuuta ja lippuja voi hankkia esimerkiksi Tiketistä ja Lippupalvelusta.

Lue koko julkaisu…