Metallimusiikki.net

Masters Of Metal siirtyy kokonaan Klubin puolelle.

Päätös siirtää MOM10 Tampereen Klubin puolelle oli helppo. Lippuja on myyty hyvin, mutta ei niin paljon, että Pakkahuone täyttyisi kokonaan. Klubille siirtyminen valitettavasti tarkoittaa sitä, että alle 18-vuotiaat jäävät ilman tätä kokemusta tällä kertaa. Kaikki alle 18-vuotiaat lipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa maksutta Tiketin toimipisteisiin. Koko lipusta maksettu summa palautetaan. Tapahtuman typistäminen pakottaa perumaan muutaman orkesterin esiintymisen Masters Of Metal -tapahtumassa. Pienimmät yhtyeet kärsivät tästä eniten. Lisätietoja musiikkitapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.mastersofmetal.fi.

Tampereen Infernossa vietetään Masters Of Metal -tapahtuman ennakkobileet. Ennakkobileet järjestetään Tampereen Infernossa, jossa esiintyy ensimmäistä kertaa paljasta pintaa tarjoava ja metallimusiikin tahtiin keinuva Rotten Donnas -tanssiryhmä. Tapahtumassa on mukana myös Tonino Lamborghini Energy Drink -tyttöryhmä. Ennakkobileet järjestetään lauantaina 8. toukokuuta täysi-iän saavuttaneille henkilöille. Varsinainen Masters Of Metal 2010 vietetään Tampereen Klubissa 15. toukokuuta seuraavan esiintyjäkirjon voimin:

Aikaisemmin päivän pituisesta musiikkitapahtuman esiintyjäkaartista poistui tanskalainen Mercenary-yhtye, joka ei kyennyt saapumaan Suomeen johtuen logistisista ongelmista. Bändi ei saanut järjestettyä sopivaa lentoaikataulua Tanskan Aalborgista Tampereelle käyttämällä siihen ylettömiä rahasummia ja neljää–viittä päivää elinajastaan. Bändi aikoo palata Suomeen jossain vaiheessa kunhan seuraava studioalbumi on julkaistu.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.