Metallimusiikki.net

Mnemic: "Meaningless"-musiikkivideo netissä.

 • Julkaistiin maanantaina 15.01.2007.
 • Luettu 1738 kertaa
 • Bändit:

Mnemic-bändin viisihenkinen miehistö poseeraa lautaseinän edustalla. Keskellä kuvaa on lyhythiuksinen ja parrakas mies, jonka käsissä on tatuointeja.Tanskalainen futuristisen thrash metallin messias, Mnemic , on julkaissut nettisivuillaan musiikkivideon kappaleestaan “Meaningless”. Bändin nettisivuiltahan voi käydä kuuntelemassa myös muita biisejä uudelta “Passenger”-nimiseltä albumilta. Musiikkivideon biisistä “Meaningless” ohjasi Patric Ullaeus, joka on tehnyt töitä myös sellaisille bändeille kuin Dimmu Borgir, In Flames, ja Lacuna Coil.

“Passenger”-albumin tuotti Fear Factory-bändin Christian Olde Wolbers Track Records Studioilla. Studio sijaitsee Los Angelesissa. Albumilla käy vierailemassa laulajat Jeff Walker (Carcass, Brujeria) ja Shane Embury (Napalm Death, Brujeria).

“Passenger”-albumin kappaleet:

 1. Humanaut
 2. In The Nothingness Black
 3. Meaningless
 4. Psykorgasm
 5. Pigfuck
 6. In Control
 7. Electric I’d Hypocrisy
 8. Stuck Here
 9. What’s Left
 10. Shape Of The Formless
 11. The Eye On Your Back
 12. Zero Synchronized (Japanin-version bonuskappale)

Bändi soittaa omanlaistaan musiikkia, jota se kutsuu nimellä “Future Fusion Metal”. Yhtyeen edellinen laulaja, Michael Bøgballe, erosi bändistä vuoden 2005 syyskuussa. Mnemic-kokoonpanon uudeksi laulajaksi värvättiin Tony Jelencovich, joka kuului aikaisemmin Transport-nimiseen bändiin. Jelencovich ei kuitenkaan voinut pysyä yhtyeen vakituisena laulajana, joten hänen tilalle hankittiin Guillaume Bideau. Kyseinen mies kuului ranskalaiseen Scarve-bändiin.

Mnemic on:

 • Guillaume Bideau (laulu)
 • Mircea Gabriel Eftemie (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Rune Stigart (kitara)
 • Tomas “Obeast” Koefod (basso)
 • Brian “Brylle” Rasmussen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.