Metallimusiikki.net

Omnium Gatherum: uuden albumin kappalelista.

  • Julkaistiin keskiviikkona 03.01.2007.
  • Luettu 1221 kertaa
  • Bändit:

Omnium Gatherum -bändin mustavalkoinen promokuva, jossa miehet ovat Chevy-merkkisen auton edessä.Omnium Gatherum -bändi, joka perustettiin Kotkassa vuonna 1996, on juuri julkaissut nettisivuillaan uuden “Stuck Here On Snake’s Way“ -nimisen albumin kappalelistan. Kiekko pitää sisällään 12 uutta biisiä. Levy on järjestyksessä OG:n kolmas albumi ja se julkaistaan Candlelight Recordsin kautta huhtikuun 2. päivä.

Bändi aloitti levyn äänittämisen karhulalaisessa Southeast Studioilla marraskuun alussa. Tuottajana toimii Teemu Aalto. Rykäisy masteroitiin Helsingissä, Chartmasters-studiossa, joulukuun 28. päivä.

“Stuck Here On Snake’s Way” -albumin kappaleet:

  1. The Snake And The Way
  2. Into Sea
  3. Dysnomia
  4. A-Part Of God
  5. Undertaker
  6. Bastard-O
  7. The Third Flame
  8. Just Signs
  9. Truth
  10. Drudgery
  11. In Sane World
  12. Spiritual

Omnium Gatherum on hiljattain siirtänyt MySpace-sivuilleen kaksi uutta biisiä kuunneltavaksi — “A Part of God” ja “Undertaker” -nimiset kappaleet on otettu bändin tuoreimmalta promoäänitteeltä, jonka avulla Omnium Gatherum sai levytyssopimuksen Candlelight Recordsilta. Bändi erosi Nuclear Blast Recordsin riveistä viime vuonna.

Bändin tuorein albumi on “Years in Waste”. Se on jatkoa yhtyeen v. 2003 julkaisemalle “Spirits and August Light” -kiekolle. “Years in Waste” äänitettiin helsinkiläisessä Sonic Pump -studioilla, jossa bändin tuottajana toimi Nino Laurenne.

Omnium Gatherum on:

  • Jukka Pelkonen (laulu)
  • Markus Vanhala (kitarat)
  • Harri Pikka (kitarat)
  • Janne Markkanen (basso)
  • Aapo Koivisto (kosketinsoitin)
  • Jarmo Pikka (rummut)

Bändin historiaa:

Omnium Gatherum on melodista death metallia soittava bändi, joka on kotoisin Karhulasta. Yhtye perustettiin vuoden 1996 syksyllä. Perustamisen jälkeen bändi harjoitteli soittamista ja loi uutta materiaalia — sen jälkeen se äänitti “Forbidden Decay” -nimeä kantavan demokasetin. Musiikillinen tyyli oli tuolloinkin tunnelmallista ja melodista dm-mättöä. Demokasettia seurasi vielä kaksi omakustannetta, “OG”-niminen EP-levy vuonna 1998 ja “Gardens, Templesthis Hell! -niminen MCD vuonna 1999. Etenkin jälkimmäinen aiheutti positiivista kohua metallimusiikin underground-skenessä, mutta se ei kuitenkaan vielä tuonut Omnium Gatherumille levytyssopimusta. Vasta neljäs demo, nimeltään “Wastrel”, joka julkaistiin 2001, toi bändille tarjouksen levytyssopimuksesta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.