Metallimusiikki.net

Darkwater: Breathe.

 • Julkaistiin tiistaina 02.11.2010.
 • Luettu 1490 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa tausta ja sen päällä jonkinlainen etäisesti ihmisen kättä muistuttava hahmo. Kuvan päällä valkoisella värillä Darkwaterin logo ja sen alla lukee "Where Stories End" pienellä fonttikoolla.Julkaistiin 12.11.2010

Melodista ja progressiivistakin metallikilkettä tekevä Darkwater tuo Euroopassa kauppoihin uuden studioalbumin ensi viikolla. Ensi viikon perjantaina ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään “Where Stories End“. Bändi aloitti levyn promoamisurakan lohkaisemalla nyt sen soittolistalta kappaleen “Breathe” ja kuvaamalla sen päälle musiikkivideon. Ruotsalaisyhtyeen uusi musiikkivideo on albumin avausraita. Varsinainen musiikkivideo kuvattiin Radionika AB:n, Dino Medanhodzicin ja Joachim Hammarströmin tuella. Musiikkivideossa nähtävä nainen tunnetaan nimellä Angelica Lewenhagen. Darkwater vihjasi musiikkivideon esittämisestä jo lokakuun lopussa.

Darkwaterin uusi albumi “Where Stories End” on seuraaja noin kolme vuotta sitten julkaistulle “Calling the Earth to Witness” -levylle. Uusi albumi julkaistaan eurooppalaisille Ulterium Recordsin ja amerikkalaisille Nightmare Recordsin kautta. Euroopassa teos julkaistaan 12.11. ja meren tuolla puolen vielä viikko sen jälkeen.

Bändi joutui pari viikkoa sitten perumaan lupaamansa keikan Venäjän Progpower-festivaalissa. Yhtye koki yllättäviä vastoinkäymisiä Venäjän rajalla johtuen viisumiongelmista. Koska paperityön korjaaminen olisi vienyt liian paljon aikaa, Darkwater joutui vetäytymään festivaalista.

“Where Stories End” -albumin kappaleet:

 1. Breathe
 2. Why I Bleed
 3. Into The Cold
 4. A Fools Utopia
 5. Queen Of The Night
 6. In The Blink Of An Eye
 7. Fields Of Sorrow
 8. Without A Sound
 9. Walls Of Deception

Darkwater on:

 • Henrik Båth (laulu ja kitarat)
 • Markus Sigfridsson (kitarat)
 • Magnus Holmberg (kosketinsoittimet)
 • Simon Andersson (basso)
 • Tobias Enbert (rummut)

Darkwater on toiminut kohta seitsemän vuoden ajan, sillä yhtye perustettiin loppuvuodesta 2003. Yhtye on kotoisin Ruotsin länsisuunnalta. Bändin debyyttialbumi on “Calling the Earth to Witness”. Se nauhoitettiin useissa eri studioissa. Levyn miksasi Peter Saether ja masteroi Göran Finnberg. Bändin mukaan tämä levy on musiikillisesti samansuuntaista meininkiä, joka voi vaikuttaa hyvältä erityisesti Symphony X:n, Dream Theaterin ja Evergreyn faneista.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.