Metallimusiikki.net

darkwater

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen darkwater liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin darkwater. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin darkwater liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Darkwater: Breathe.

 • Julkaistiin tiistaina 02.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1644 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa tausta ja sen päällä jonkinlainen etäisesti ihmisen kättä muistuttava hahmo. Kuvan päällä valkoisella värillä Darkwaterin logo ja sen alla lukee "Where Stories End" pienellä fonttikoolla.Julkaistiin 12.11.2010

Melodista ja progressiivistakin metallikilkettä tekevä Darkwater (www.darkwater.se) tuo Euroopassa kauppoihin uuden studioalbumin ensi viikolla. Ensi viikon perjantaina ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään "Where Stories End". Bändi aloitti levyn promoamisurakan lohkaisemalla nyt sen soittolistalta kappaleen "Breathe" ja kuvaamalla sen päälle musiikkivideon. Ruotsalaisyhtyeen uusi musiikkivideo on albumin avausraita. Varsinainen musiikkivideo kuvattiin Radionika AB:n, Dino Medanhodzicin ja Joachim Hammarströmin tuella. Musiikkivideossa nähtävä nainen tunnetaan nimellä Angelica Lewenhagen. Darkwater vihjasi musiikkivideon esittämisestä jo lokakuun lopussa.

Lue koko julkaisu…

Darkwater: "Where Stories End".

 • Julkaistiin perjantaina 03.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1465 kertaa
 • Bändit:

Tummanharmaa tausta ja sen päällä jonkinlainen etäisesti ihmisen kättä muistuttava hahmo. Kuvan päällä valkoisella värillä Darkwaterin logo ja sen alla lukee "Where Stories End" pienellä fonttikoolla.Julkaistaan 12.11.2010

Ruotsalainen progemetalliyhtye Darkwater (www.darkwater.se) uutisoi eilen torstaina tulevansa julkaisemaan Euroopassa 12. marraskuuta ja viikkoa myöhemmin Pohjois-Amerikan markkinoilla "Where Stories End" -nimisen albumin. Ulterium Recordsin kautta ilmestyvä kiekko on Darkwaterin järjestyksessä toinen albumi. Se on seuraaja kolme vuotta sitten julkaistulle "Calling the Earth to Witness" -levylle. Bändin laulaja ja kitaristi Henrik Båth uskoo Darkwaterin tuovan uudella levyllään todella erikoisen kuuntelukokemuksen. Hän uskoo uuden levyn olevan kaikin tavoin kehittyneempi kuin debyyttialbumi. "Where Stories End" miksattiin Fredrik Nordströmilla ja Studio Fredmanissa Henrik Uddilla. Samaa studiota ovat käyttäneet In Flamesin, Dimmu Borgirin ja HammerFallin joukot musiikkiaan luodessaan.

Lue koko julkaisu…

Darkwater studioon loppuvuodesta.

 • Julkaistiin sunnuntaina 27.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 883 kertaa
 • Bändit:

Progressiivisen metallin genreen kuuluva ruotsalaisyhtye Darkwater (www.darkwater.se) pyrkii parhaillaan valitsemaan parhaat biisit seuraavaa studioalbumiaan varten. Yhtyeellä on yllin kyllin biisimateriaalia käsillä jopa kymmentä kiekkoa varten, mutta uudelle albumille niistä tullaan valitsemaan vain parhaat palat. Osa biiseistä kaipaa viimeisiä silauksia ja sanoituksia, jonka jälkeen niitä ryhdytään äänittämään loppuvuoden varrella. Darkwater toivoo voivansa julkaista albuminsa jossain vaiheessa vuotta 2010.

Uuden albumin tekemistä hidastaa bassokitaristin etsiminen. Ryhmän puutelistalla on ollut kuukausien ajan uusi basisti, jota ei lukuisista koe-esiintymistä huolimatta ole löytynyt. Yhtye aikoo toistaiseksi käyttää entistä Pain Of Salvation -yhtyeen pelimannia bassokitaristinaan studiohommien aikana.

Lue koko julkaisu…

Darkwater: The Play II.

 • Julkaistiin lauantaina 26.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1093 kertaa
 • Bändit:

Darkwaterin "Calling the Earth to Witness" -nimisen debyyttialbumin kansikuva. Kuvassa näkyy sinistä ja ruskeaa väriä -- ikään kuin keskeltä kahtia toistensa negatiiveiksi käännetyt versiot samasta maisemavalokuvasta. Keskitettynä vaakatasossa kuvan alaosDarkwaterin debyyttialbumilta

Ruotsalainen melodista progemetallia hönkivä Darkwater (www.darkwater.se) laittoi kaksi päivää sitten nettiin musiikkivideon kappaleestaan "The Play — II". Se on biisi bändin tuoreimmalta ja ensimmäiseltä albumilta, nimeltään "Calling the Earth to Witness", mikä julkaistiin yhtyeen kotimaassa toukokuussa 2007 Ulterium Recordsin toimesta. Albumin miksaushommista vastasi Pelle Saether Studio Undergroundissa ja masteroimispuolesta Mastering Roomin uumenissa Göran Finnberg. Göran on aikaisemmin tehnyt samansuuntaisia töitä myös sellaisille ruotsalaispoppoille kuin In Flames, The Haunted sekä Dark Tranquillity.

"Calling the Earth to Witness" -levyn kansitaiteen konseptin toteutti yhtyeen keulahahmo Henrik Båth yhdessä kitaristi Markus Sigfridssonin kanssa. Bändikuvat levyä varten räpsi Jan Tomperi.

Lue koko julkaisu…