Metallimusiikki.net

Scar Symmetry: The Illusionist.

 • Julkaistiin lauantaina 22.12.2007.
 • Luettu 923 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Scar Symmetry -poppoon jäsenet näyttävät julmilta tummasävyisessä valokuvassa, jossa miehet puettu mustiin vaatteisiin ja kuvan tausta lähes pikimusta. Etualalla kalju mies.Viisipäinen

Ruotsalainen Scar Symmetry on tähän mennessä julkaissut yhden musiikkivideon. Se on nimeltään “The Illusionist”. Tarjolla on progrevaikuttein hyöstettyä death metallia. Video kuvattiin sodan runtelemassa kylässä Bosnia ja Hertsegovinassa viime vuoden maaliskuussa. “The Illusionist” kuullaan bändin toisella studioalbumilla, joka on nimeltään “Pitch Black Progress”. Kiekko äänitettiin ruotsalaisen Black Lounge -studioiden tiloissa useiden jaksojen aikana vuoden 2005 syksyä. Levyn kansitaiteesta vastaa Anthony Clarkson. Albumi valmistui julkaistavaksi viime vuoden keväällä. Täällä Euroopassa se ilmestyi huhtikuun 21. päivä 2006.

“The Illusionist” -albumin kappaleet:

 1. The Illusionist
 2. Slaves to the Subliminal
 3. Mind Machine
 4. Pitch Black Progress
 5. Calculate the Apocalypse
 6. Dreaming 24/7
 7. Abstracted
 8. The Kaleidoscopic God
 9. Retaliator
 10. Oscillation Point
 11. The Path of Least Resistance
 12. Carved in Stone (bonuskappale)
 13. Deviate from the Form (bonuskappale)

Bändi palasi marraskuun loppuvaiheilla Pohjois-Amerikasta, jossa se osallistui “Live Consternation” -kiertueelle yhdessä Katatonian, Insomniumin ja Swallow The Sunin kanssa. SS koki kuukauden kestäneen reissun olleen mahtava ja että siitä kertyi vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia.

Kiertueen jälkeen yhtye ryhtyi äänittämään uutta albumiaan. Kolmannen studio-opuksen äänitystyöt käynnistyivät joulukuun ensimmäisenä päivänä. Tuohon aikaan yhtye kertoi sillä olevan valmiina odottelemassa jopa 13 biisiä. Uuden albumin nimeksi annettiin “Holographic Universe” ja se on tarkoitus julkaista vuoden 2008 syksyllä Nuclear Blast Recordsin kautta.

Scar Symmetry on:

 • Christian Älvestam (laulu)
 • Jonas Kjellgren (kitara)
 • Per Nilsson (kitara)
 • Kenneth Seil (basso)
 • Henrik Ohlsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.