Metallimusiikki.net

Scelerata: Enemy Within.

 • Julkaistiin lauantaina 05.04.2008.
 • Luettu 925 kertaa
 • Bändit:

Scelerata-bändin "Skeletons Domination" -albumin etukansi, jossa näkyy hirviömäinen trolliklovni tummaa taustaa vasten. Bändin logo ja kiekon nimi yläosassa. Klovni irvistää keskellä kuvaa.Kotoisin Porto Alegresta

Scelerata -bändin musiikkivideota “Enemy Within” katsoessa ja kuunnellessa juolahtaa esiin vaikutteet Metallican “Master of Puppets” -aikakaudelta. Tämä biisi on brasilialaisen progressiivista metallia soittavan bändin promomusiikkivideo, jonka yhtye kävi kuvaamassa hylätyssä tehdasrakennustontilla Porto Alegressa. Videon ohjasi Velha Árvore. “Enemy Within” sisältyy yhtyeen tulevan “Skeletons Domination” -albumin biisilistalle, joka on tarkoitus syöstä ulos manan rajoilta tähän maailmaan touko-kesäkuun aikana Spiritual Beastin, Voice Musicin ja Nightmare Recordsin kanssa tehdyn allianssin voimin. Uuden albumin Scelerata kävi miksauttamassa G-Trax -studioilla. Kyseinen äänityskammio on Helloweenin kitaristi Sascha Gerstnerin omistama. Se sijaitsee Saksan Abermmanstadtissa.

Scelerataran uuden albumin tuottajana toimi Charlie Beaufeind, joka on Helloweenin lisäksi tehnyt hommia samoissa merkeissä myös Ragelle, Saxonille, Blind Guardianille ja Halfordille.

Brasilialaismetallitykki julkaisi hiljattain tulevalta albumiltaan nettisinglen, joka sisältää kaksi kappaletta “Skeletons Domination” -kiekolta, sekä erikoisen karaokeversion kappaleesta “Leave Me Alone”. Singlen bookletin ja kansitaiteen toteutti Gustavo Sazes. Hän on tehnyt grafiikkaa myös kreikkalaiselle Firewindille ja ruotsalaiselle Sonic Syndicatelle. Singlen voi kuunnella bändin MySpace-sivuilla osoitteessa www.myspace.com/scelerataband. Single sisältää yhteensä 13 minuuttia musiikkimateriaalia.

Scelerata tulee tekemään “Skeletons Domination” -albumillaan omien puheidensa mukaan aikaisempaa huomattavasti raskaamman ja melodisemman paluun metallimaailman eturintamaan. Biiseistä bändi on pyrkinyt tekemään puhuttelevia. Niistä päästään nauttimaan seuraavan julkaisuaikataulun mukaan:

 • Aasia (Japani, Taiwan, Korea ja Kiina): 23. huhtikuuta 2008
 • Etelä-Amerikka: 23. huhtikuuta 2008
 • Pohjois-Amerikka (Yhdysvallat ja Kanada): 13. toukokuuta 2008
 • Eurooppa: touko-kesäkuussa 2008

“Skeletons Domination” -albumin kappaleet:

 1. Enemy Within
 2. Spiritual Path
 3. Leave Me Alone
 4. Surrender
 5. Close to Move Mountains
 6. The Turn
 7. Cancer
 8. Phoenix Tales
 9. Bad Dreams
 10. Regret
 11. Forever and Ever

Scelerata on:

 • Carl Casagrande (laulu)
 • Renato Osorio (kitara)
 • Magnus Wichmann (kitara)
 • Gustavo Strapazon (Basso)
 • Francis Cassol (rummut)

Yhtyeen debyyttialbumi, “Darkness and Light”, julkaistiin maailmanlaajuisesti vuodenvaihteessa 2006–2007. Se kipusi levylistoille Japanissa ja sen painosmäärä myytiin loppuun bändin kotimaassa. Rock Brigaden järjestämässä kilpailussa yleisö äänesti albumin vuoden 2006 kolmanneksi parhaaksi albumiksi — “Darkness and Light” jäi siis Sepulturan ja Angran tuotosten varjoon. Albumin saaman suosion innoittamana yhtye teki 20 esiintymistä kattavan kiertueen Brasiliassa ja jakoi keikkalvat yhdellä Roy Z:n ja Edguyn, Deep Purplen sekä Angran kanssa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.