Metallimusiikki.net

absu

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen absu liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin absu. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin absu liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Absu: "Abzu".

  • Julkaistiin keskiviikkona 27.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 914 kertaa
  • Bändit:

Vihreäsävyinen piirros suuresta holvista tai altaasta, jonka seinät koristeelliset ja jonka päädyssä on pentagrammikaiverrus.Julkaistaan 4.10.2011

Yhdysvaltalaisen black metallin genreen kuuluva Absu (www.absu.us) paljasti muutamia tunteja sitten seuraavan studioalbuminsa yksityiskohdat. Candlelight Recordsin tuella esiin tuotava albumi on nimeltään yksinkertaisesti "Abzu". Se julkaistaan ensimmäiseksi Pohjois-Amerikan markkinoilla 4.10.2011. Tämä teos on järjestyksessä toinen osa levytrilogiasta, jota tämä metallibändi rakentaa. Uutukainen miksattiin J.T. Longorialla, joka on työstänyt myös Solitude Aeternusin ja King Diamondin musiikkia. Albumin kuvituksena nähdään puolalaisen Zbigniew Bielakin luomaa alkuperäistä grafiikkaa. Pari viikkoa sitten Suomessa esiintynyt Absu esiintyi Liedossa Hammer Open Airissa, jossa se ensimmäistä kertaa urallaan soitti koko kakkosalbuminsa alusta loppuun.

Lue koko julkaisu…