Metallimusiikki.net

altar of plagues

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen altar of plagues liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin altar of plagues. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin altar of plagues liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Irlantilainen Altar of Plagues Suomeen!

Irlantilainen Altar of Plagues perustettiin 2006. Heidän soundiaan on yritetty kuvailla monella eli tavalla, mutta toistuvimpia määreitä ovat black metal, ambient ja metal gaze sekä progressiivinen tai post metal. Bändin jäsenet itse kokevat lähimmäksi genreksi black metallin, mutta myöntävät, etteivät ole perinteinen black metal -kokoonpano. Yhtyeen on sanottu ottavan vaikutteita laajalta skaalalta artisteja Darkthronesta Björkiin. Bändin musiikkiin voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Altar of Plaguesin epätavanomainen lähestymistapa musiikkiinsa on vedonnut monipuoliseen kuulijakuntaan. Yhtye on kiertänyt Isiksen ja Mayhemin kanssa sekä esiintynyt niin metallifestivaaleilla kuin kokeellisen musiikin festivaaleillakin.

Lue koko julkaisu…