Metallimusiikki.net

asking alexandria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen asking alexandria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin asking alexandria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin asking alexandria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Asking Alexandria: "From Death to Destiny"

  • Julkaistiin perjantaina 19.04.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 956 kertaa
  • Bändit:

"From Death To Destiny" -albumin etukannessa valokuva ihmisestä, joka poimii kädellään maasta vaatteita tai jotain muuta. Kuvan yläosassa sinertävä Asking Alexandria -logo.Julkaistaan kesällä 2013

Viisihenkinen brittiyhtye Asking Alexandria (www.askingalexandriaofficial.com) on tällä hetkellä kiertueella Yhdysvalloissa ja palaa Euroopan alueelle kesällä. Kesällä yhtyeeltä myös ilmestyy musiikkia, nimittäin kolmas kokopitkä albumi "From Death to Destiny". Sumerian Recordsin kautta julkaistava metalcore-kiekko on kitaristi Ben Brucen mukaan 13 tai 15 biisiä sisältävä opus, jonka biiseistä puolet ovat luultavasti radiosoittoon soveltuvia. Albumin edustamaan tyyliin voi tutustua kappaleen "The Death of Me" kautta. Se on laitettu juuri iTunesiin, Google Playhyn ja Amazonin nettimusiikkikauppaan tilattavaksi.

Lue koko julkaisu…