Metallimusiikki.net

blood revolt

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blood revolt liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blood revolt. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blood revolt liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blood Revolt: "Indoctrine".

Blood Revoltin albumin "Indoctrine" etukannessa tummanharmaa pohjakuva ja sen keskellä tummanpunainen pystypalkki, jossa lukee goottilaisin kirjaimin Blood Revolt ja sen alla albumin nimi pienemmällä präntillä ja harvalla kirjainvälistyksellä.Julkaistaan heinäkuussa

Primordialin ja laulajalla varustettu metallibändi Blood Revolt (www.bloodrevolt.com) tiedottaa nauhoitelleen ja muutenkin valmistaneen debyyttialbumikseen sellaisen levyn, jossa bändin jäsenten yli 30 aikaisemman äänitteen kerryttämä tietotaito kiteytyy samojen kuorien väliin. Irlantilaisyhtye Primordialin Alan "Nemtheanga Averillin laulama levy aiotaan julkaista nimellä "Indoctrine" täällä Euroopassa Invictus Productionsin kautta ja Pohjois-Amerikan territoriolla Profound Lore Recordsin toimesta. Kiekko ilmestyy CD-version lisäksi Profond Loren julkaisemana digitaalisessa muodossa. Teoksen tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kirkossa kailotettu, mutta bändiläiset veikkaavat tuotteesta päästävän nauttimaan heinäkuun alussa. Kanadan ja Irlannin kotimaakseen ilmoittava Blood Revolt lokeroi edustamansa musiikkityylin extreme metalliksi. "Indoctrine" on bändin mukaan tämän vuoden kylmimpiä, haastavimpia ja häiritsevimpiä extreme metal -albumeja.

Lue koko julkaisu…