Metallimusiikki.net

bloodride

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen bloodride liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin bloodride. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin bloodride liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Bloodride: "Crowned in Hell".

  • Julkaistiin torstaina 03.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1245 kertaa
  • Bändit:

"Crowned in Hell" -albumin etukannessa ihmisen pääkallo, josta puuttuu leukaluu. Kuvan yläosassa hopeisin, terävin ja hohtavin kirjaimin Bloodriden logo. Alaosassa lukee mustalla goottifontilla kirjoitettuna "Crowned in Hell".Julkaistaan 23.3.2011

Kotimainen metalliryhmä Bloodride (www.bloodride.com) esittelee MySpace-sivujensa musiikkisoittimessa kahta uuden albumin biisiä. Biisit sisältyvät pian Violent Journey Recordsin kautta julkaistavalle albumille, joka on 32 minuuttia vanhan koulukunnan thrash metallia sisältävä "Crowned In Hell". Helsingistä käsin toimiva Bloodride käytti oheisen kansitaiteen toteuttamisessa Jan "Örkki" Yrlundin taitoja. Lisäksi albumilla kuullaan entisen Finntroll-muusikon, Tapio Wilskan soittotaiturointia. Bloodride nauhoitti debyyttialbuminsa Klaukkalassa D-Studioilla yhdessä Tonmi Lillmanin kanssa. Hän myös miksasi biisit. Albumin äänitystyöt starttasivat kesäkuussa 2009.

Lue koko julkaisu…

Metal over Riihimäki — Riihimäen raskaimmat pikkujoulut.

  • Julkaistiin maanantaina 26.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1067 kertaa
  • Bändit: ,

Kiana-bändin promokuva. Viisi miestä seisoo mustat t-paidat yllään harmaata seinää vasten.Kuvassa Kiana

Lauantaina 1.12. kolmannen kerran järjestettävä Metal over Riihimäki tarjoaa metallimusiikkia levyltä ja lavalta. Live-esiintyjinä ovat melodista ja aggressiivista metallia soittava hyvinkääläinen Kiana, sekä helsinkiläinen vanhan koulukunnan thrash metal -jyrä Bloodride.

Illan live-tarjonnan aloittavan Bloodriden kokoonpano vilisee nimiä, jotka ovat tulleet tutuksi jo 80-luvun thrash metallin kulta-ajoilta. Yhtyeen jäsenistö on luonut kannuksensa muun muassa Faff-Bey, Maple Cross, Astaroth ja Agnus Dei -yhtyeissä. Ei siis olekaan yllätys että myös Bloodride on valinnut tyylisuunnakseen vahvasti 80-luvulta pohjautuvan thrash metallin. Illan toinen live-esiintyjä Kiana on vakuuttanut kahdella Göteborg-vaikutteisella, mutta omaleimaista metallia sisältävällä EP-levyllänsä. Yhtye veti jo ensimmäisillä esiintymisillään hyvinkääläiset klubit täyteen. Muutama vuosi tämän jälkeen yhtyeen keikkalistaan on kertynyt esiintymisiä ympäri Suomea ja tuntuu vain ajan kysymykseltä että milloin yhtyeellä tärppää myös levytysrintamalla.

Lue koko julkaisu…