Metallimusiikki.net

kiana

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kiana liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kiana. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kiana liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kolme uutta bändiä Finnish Metal Expoon.

Kaapelitehtaalla 19.–20.2.2010 järjestettävän Finnish Metal Expon ohjelmaan on lisätty uusia artisteja. Perjantain 19.2. ohjelmaa täydentää kotimainen raskaamman tunnelmoinnin tulokas, Kiana. Lauantaille on puolestaan lisätty huomenna uuden "New Moon" -levyn julkaiseva Swallow The Sun ja juuri sopivasti Hypocrisyn lämppärikiertueelta Euroopasta FME:n lauteille ehtivä, kotimainen death metal -jyrä Survivors Zero, jonka tuore "CMXCIX"-albumi on kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailmaa. Molemmille päiville lisätään vielä useita artisteja. Finnish Metal Expon perinteisellä messualueella alan toimijat esittelevät jälleen ajankohtaista tarjontaa. Messuosastoja on vielä muutamia vapaana, lisätiedot osoitteesta www.fme.fi.

Lue koko julkaisu…

Metal over Riihimäki — Riihimäen raskaimmat pikkujoulut.

  • Julkaistiin maanantaina 26.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1141 kertaa
  • Bändit: ,

Kiana-bändin promokuva. Viisi miestä seisoo mustat t-paidat yllään harmaata seinää vasten.Kuvassa Kiana

Lauantaina 1.12. kolmannen kerran järjestettävä Metal over Riihimäki tarjoaa metallimusiikkia levyltä ja lavalta. Live-esiintyjinä ovat melodista ja aggressiivista metallia soittava hyvinkääläinen Kiana, sekä helsinkiläinen vanhan koulukunnan thrash metal -jyrä Bloodride.

Illan live-tarjonnan aloittavan Bloodriden kokoonpano vilisee nimiä, jotka ovat tulleet tutuksi jo 80-luvun thrash metallin kulta-ajoilta. Yhtyeen jäsenistö on luonut kannuksensa muun muassa Faff-Bey, Maple Cross, Astaroth ja Agnus Dei -yhtyeissä. Ei siis olekaan yllätys että myös Bloodride on valinnut tyylisuunnakseen vahvasti 80-luvulta pohjautuvan thrash metallin. Illan toinen live-esiintyjä Kiana on vakuuttanut kahdella Göteborg-vaikutteisella, mutta omaleimaista metallia sisältävällä EP-levyllänsä. Yhtye veti jo ensimmäisillä esiintymisillään hyvinkääläiset klubit täyteen. Muutama vuosi tämän jälkeen yhtyeen keikkalistaan on kertynyt esiintymisiä ympäri Suomea ja tuntuu vain ajan kysymykseltä että milloin yhtyeellä tärppää myös levytysrintamalla.

Lue koko julkaisu…

Kiana: Deep Inside.

  • Julkaistiin perjantaina 19.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1377 kertaa
  • Bändit:

Kiana-bändin promokuva. Viisi miestä seisoo mustat t-paidat yllään harmaata seinää vasten.Kotimainen Kiana (www.houseofkiana.com) teki musiikkivideon kappaleestaan "Deep Inside", joka kuultiin bändin v. 2005 julkaisemalle samannimisellä kiekolla. Bändi on kotoisin Hyvinkäältä ja se perustettiin vuonna 2004, mutta lopullisen muotonsa se sai vasta vuoden 2005 heinäkuussa kun yhtyeen kokoonpanoon liittyi viideskin jäsen.

Lue koko julkaisu…