Metallimusiikki.net

blutvial

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blutvial liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blutvial. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blutvial liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blutvial: "I Speak of the Devil".

  • Julkaistiin lauantaina 06.06.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 928 kertaa
  • Bändit:

Harmaasäyvine nvalokuva soturista, jolla ylävartalo paljaana ja toisessa kädessä suuri kilpi. Toisessa kädessä miehellä pitkä seiväs tai keihäs. Kuvan vasemmassa yläkulmassa Blutvialin logo valkoisella ja sen alla goottilaisin kirjaimin albumin nimi pieneJulkaistaan 17.7.2009

Brittiläinen black metal –bändi Blutvial ilmoittaa julkaisevansa Suomessa viimeistellyn studioalbuminsa suomalaisen levy-yhtiön kautta. Kiekko on nimeltään "I Speak of the Devil". Se julkaistaan ensi kuukauden puolella, 17. heinäkuuta, Spikefarm Recordsin avustuksella. Blutvialin uusi albumi äänitettiin ja miksattiin yhtyeen jäsenten toimesta ilman ulkopuolista apua siten, että Ewchmylaen hoiti laulu- ja kitararaidat. Aort nauhoitti kitarat, basso-osuudet ja rumpuraidat. Äänittämisen jälkeen levy nakattiin tänne Suomeen masteroitavaksi helsinkiläisen Finnvoxin studioilla Minerva Papin toimesta. Yhtye uskoo saaneensa lopputuotteeksi puhdasta black metallia, jonka sisältämät kahdeksan kappaletta ovat kuin audioaalloiksi puettua piikkilanka-aitaa. Blutvialin biisejä voi kiskoa kuuloelimiin yhtyeen MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…