Metallimusiikki.net

burst

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen burst liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin burst. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin burst liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Burst tauolle.

 • Julkaistiin lauantaina 25.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 956 kertaa
 • Bändit:

Burstin kokoonpanon viisi miestä seisoo kellertävässä valokuvassa ulkosalla pilvettömän taivaan alla hietikolla tai niityllä. Kaikilla on mustat vaatteet, lyhythihaiset paidat, ja lyhyet hiukset.Kuva: Robert Johansson

Ruotsin Göteborgissa asuvan Burst (www.burst.nu) -ryhmän tarina alkaa tulla tiensä päähän nyt kun yhtye aikoo panna ainakin tilapäisesti bändinsä toiminnan naftaliiniin. Perjantaina bändi tiedotti pitäneensä palaverin kesäkuun lopussa ja tulleensa siinä tulokseen, ettei Burst tule ainakaan toistaiseksi jatkamaan toimintaansa enää sen jälkeen kun syyskuun alussa starttaava kiertue Yhdysvalloissa on viety päätökseen. Bändin ensimmäinen reissu USA:ssa jää Burstin viimeiseksi. Joulukuussa useaan otteeseen Suomessakin keikkaillut yhtye uutisoi eilen aikovansa kunnioittaa niitä sopimuksia ja kontrahteja, joihin Brust on ruvennut. Kaikki luvatut keikat tullaan siottamaan, kuten myös Kreikan Larissassa vietettävä No Budget -festivaaliesiintyminen, sekä mahdollisesti myös yksi jäähyväiskeikka Ruotsissa loppusyksyn aikana, mutta sen jälkeen bändi menee jäähylle. Toistaiseksi yhtye ei ole varmistanut sitä, onko taukotila lopullinen vai tilapäinen.

Lue koko julkaisu…

Burst joulukuussa Suomeen.

 • Julkaistiin tiistaina 30.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 974 kertaa
 • Bändit:

Burst-bändin viisi mieshenkilöä seisoo rivissä vehreän luonno helmassa keskellä lehtipuumetsää. Kaikki jannut ovat nuoria, alle 30-vuotiaita, mieshenkilöitä. Valtaosalla tummaa vaatetta yllään. Kaikilla lyhyet hiukset.Kuva: Robert Johansson

Göteborgilainen metalliryhmä Burst (www.burst.nu) tulee konsertoimaan tänne Suomeen joulukuussa. Yhtye esiintyy muissakin Pohjolan maissa talven saavuttua. Suomessa Burst esiintyy Tampereen Klubilla, Helsingin Semifinalissa, Jyväskylän Lutakossa ja lopuksi Turun Klubissa. Kaikissa Burstin keikoissa esiintyy myös Victims-niminen hardcore-yhtye Tukholmasta.

Burstin uusin albumi, "Lazarus Bird", julkaistiin levy-yhtiö Relapse Recordsin kautta aikaisemmin kuluvan kuukauden puolella. Levy on seuraaja yhtyeen debyyttialbumille "Origo". Esikoisalbumi julkaistiin helmikuussa 2006 saman levymerkin voimin. "Lazarus Bird" -albumin valmistumisesta yhtye uutisoi toukokuussa -08, jolloin bändi painotti uuden opuksen olevan musiikillisesti hyvin toisenlainen luomus kuin esikoisalbumi.

Lue koko julkaisu…

Burst perui Eurosonic-konsertin.

 • Julkaistiin maanantaina 17.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1112 kertaa
 • Bändit: ,

Burst-bändin viisi miestä seisoo tummassa tilassa, jossa taustalla näkyvää seinää valaisee kirkkaankeltaiset valot. Miehillä yllään mustaa vaatetusta, paitsi vasemmanpuoleisella hepulla vaaleanharmaa huppari. Heistä jokaisella lyhyet hiukset.Kuva: Robert Johansson

Ruotsalainen progressiivista metallimurinaa tarjoava Burst (www.burst.nu) kertoo joutuvansa jättäytymään tammikuussa kaavaillun Eurosonic-tapahtumasta, samoin kuin Tilburgin keikalta, sillä bändin kohdalla on tapahtunut laadultaan vakavia henkilökohtaisia ongelmia. Bändi kertoo peruneensa keikat raskain sydämin, sillä Burst on tehnyt töitä kovasti päästäkseen Hollantiin Eurosoniciin ja sitten vielä Tilburgiinkin. Lentoliput oli jo hankittu ja maksettu, mutta nyt odottamattomien ongelmien vuoksi nekin menivät hukkaan. Yhtye lupaa tekevänsä aiemmin ilmoittamansa keikat Amplified-festivalissa Umeåssa tammikuun loppuvaiheilla. Sen jälkeen Ruotsin Umeåsta he siirtyvät Norjan Osloon esiintymään maaliskuussa Inferno-festareilla.

Lue koko julkaisu…

Burst: The Immateria.

 • Julkaistiin tiistaina 01.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1240 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Burst-bändin jäsenet seisovat rivissä. Miehillä on yllään melko kirkkaanväriset vetimet, sillä miehiltä löytyy punaisia, vihreitä, ruskeita ja valkoisia vaatteita.Tukikohta Göteborgissa

Ruotsalainen Burst (www.burst.nu) käytti ohjaaja Frida Lindinin taitoja luodessaan tätä musiikkivideota kappaleestaan "The Immateria". Video kuvattiin Tukholmassa. Kappale kuullaan ryhmän uudella "Origo"-nimisellä albumilla. Video on visuaalisesti näyttävä, tummasävyinen, toisin kuin saattaisi luulla oheisen bändikuvan perusteella. Ulkonäkö pettää.

Bändi sai hiljattain vietyä loppuun kiertueen Suomen suunnalla, jonka se teki yhdessä ruotsalaisen The Haunted -bändin kanssa. Tällä hetkellä Burst puuhailee Euroopan-kiertueen parissa, minkä on tarkoitus käynnistyä kesällä.

Lue koko julkaisu…