Metallimusiikki.net

carnivore

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen carnivore liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin carnivore. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin carnivore liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ruotsin Carnivore vaihtoi nimekseen Erupted.

  • Julkaistiin torstaina 01.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1219 kertaa
  • Bändit: ,

"The Faces of Death" -EP:n etukannessa näkyy piirros ihmisestä järsimässä suurta lihalonkeroa.Kuvassa EP:n kansitaide

Ruotsalainen Carnivore uutisoi vaihtaneen bändinsä nimeksi Erupted saatuaan kyllikseen siitä, että yhtyettä on verrattu edesmenneen Peter Steelen Carnivore-yhtyeeseen. Eruptedin vokalisti Daniel Ocic Sundberg kertoo nimenvaihdoksen tehdyn kunnioituksesta Type O Negativen Peter Steeleä kohtaan. Kun yhtye perustettiin, sen jäsenet eivät olleet tietoisia samannimisestä bändistä, ja koska Ruotsin Carnivore uskoi pysyvänsä undergroundina, ei katsottu olevan juurikaan merkitystä jos heillä on sama nimi. Nyt kun ryhmä on saanut odottamattomasti huomiota ja kasvattanut suosiotaan, on sopiva aika sanoa tervemenoa Växjön Carnivorelle ja toivottaa tervetulleeksi Erupted. Yhtye solmi marraskuussa levytyssopimuksen Abyss Recordsin kanssa ainakin kahden levyn julkaisemiseksi.

Lue koko julkaisu…

Type O Negativen ja Carnivoren hyväntekeväisyystribuutti Nosturissa.

Lauantaina 5. kesäkuuta vietetään mammuttimainen spektaakkeli edesmenneen Type O Negativen ja Carnivoren kokoonpanoissa vaikuttaneen basisti–laulaja Petrus "Peter Steele" Ratajczykin muistoksi Helsingin Nosturissa. Carnivoren ja ennen kaikkea Type O Negativen suosio perustui nimenomaan Peter Steelen mustaan huumoriin, tummiin sanoituksiin eikä myöskään vähiten Steelen karismaattiseen ulkomuotoon, jota on kuvattu niin Playgirl-lehdessä kuin nuorison musiikkilehdissä. Steele muistetaan muistetaan myös älyn ja sivistyksen ihannoijana, jonka nerokkaat, mutta provokatiiviset sanoitukset on usein tarkoituksellisesti ymmärretty väärin.

Tribuutti-illan aikana Nosturin lauteilla esiintyy liuta tulevia uusia, nousevia kotimaisia metalliyhtyeitä, joiden toimesta luvassa on sekä Type O Negativen että Carnivoren tuotantoa. Koko illan tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Type O Negativen jäsenten toiveiden mukaisesti tulot ohjataan suomalaisille leukemiaa ja syöpää sairastaville lapsille.

Lue koko julkaisu…