Metallimusiikki.net

type o negative

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen type o negative liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin type o negative. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin type o negative liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Type O Negative ei jatka ilman Peter Steeleä.

 • Julkaistiin torstaina 14.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1500 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalaisen metallibändi Type O Negativen rumpali Johnny Kelly kertoi Ruotsissa antamassaan haastattelussa sikäläiselle TV4-kanavalle, ettei hän usko tästä tulevan enää bändiä. Peter Steelen kuoltua viime vuoden huhtikuussa sydänkohtaukseen, yhtyeeseen jäi kolme muusikkoa. Rumpali itse ei usko Type O Negativen kykenevän toimimaan ilman Steeleä. Se voisi olla mahdollista, mikäli vokalistille löytyisi alkuperäisen keulahahmon jättämät saappaat täyttävä täydennysmies, mutta sen Kelly ei usko olevan mahdollista. Hän eivätkä muutkaan bändin jäsenet ole edes keskustelleet, tulisiko Type O Negativen toimintaa jatkaa. Rumpali runoileekin, että kun Steele kuoli, kuoli myös tämä yhtye.

Lue koko julkaisu…

Type O Negativen ja Carnivoren hyväntekeväisyystribuutti Nosturissa.

Lauantaina 5. kesäkuuta vietetään mammuttimainen spektaakkeli edesmenneen Type O Negativen ja Carnivoren kokoonpanoissa vaikuttaneen basisti–laulaja Petrus "Peter Steele" Ratajczykin muistoksi Helsingin Nosturissa. Carnivoren ja ennen kaikkea Type O Negativen suosio perustui nimenomaan Peter Steelen mustaan huumoriin, tummiin sanoituksiin eikä myöskään vähiten Steelen karismaattiseen ulkomuotoon, jota on kuvattu niin Playgirl-lehdessä kuin nuorison musiikkilehdissä. Steele muistetaan muistetaan myös älyn ja sivistyksen ihannoijana, jonka nerokkaat, mutta provokatiiviset sanoitukset on usein tarkoituksellisesti ymmärretty väärin.

Tribuutti-illan aikana Nosturin lauteilla esiintyy liuta tulevia uusia, nousevia kotimaisia metalliyhtyeitä, joiden toimesta luvassa on sekä Type O Negativen että Carnivoren tuotantoa. Koko illan tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Type O Negativen jäsenten toiveiden mukaisesti tulot ohjataan suomalaisille leukemiaa ja syöpää sairastaville lapsille.

Lue koko julkaisu…

Type O Negativen Peter Steele kuoli.

 • Julkaistiin perjantaina 16.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2722 kertaa
 • Bändit:

Valokuva neljästä muusikosta mustaa taustaa vasten. Keskimmäisenä on tuolilla istuva Peter Steele, jolla pitkät mustat hiukset ja muotoiltu parta. Muusikolla vihreät vaatteet ja muilla miehillä mustat.Kuva vuodelta 2007

Yhdysvaltalaisen Type O Negative (www.typeonegative.net) –yhtyeen laulaja–basisti ja biisintekijä Peter Steele on kuollut. 48-vuotias mies on saksalaisen levy-yhtiö SPV / Steamhammerin Recordsin julkaiseman tiedotteen mukaan menehtynyt yllättäen todennäköisesti sydänperäiseen vaivaan keskiviikkona 14. huhtikuuta. Type O Negativea edustava manageri Mike Reunault kommentoi toissapäivänä tapahtunutta menetystä toteamalla, että Steele oli ollut jo päivien ajan sairaana. Tällä hetkellä kuolinsyytä ei ole varmistettu.

Steele oli Yhdysvaltojen New Yorkissa nimellä Petrus T. Ratajczyk kastettu matalaääninen laulaja. Hieman yli 200 senttimetrin pituinen muusikko soitti ennen Type O Negativea metallibändi Falloutin sekä, vuodesta 1982 toimineen thrash metal -ryhmä Carnivoren riveissä.

Lue koko julkaisu…

Type O Negative: "September Sun" valmis.

 • Julkaistiin sunnuntaina 12.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1062 kertaa
 • Bändit:

Vuonna 1990 perustettu amerikkalainen Type O Negative (www.typeonegative.net) kertoo päättäneensä uuden "September Sun" -musiikkivideonsa kuvaussessiot. Videot editoidaan tällä hetkellä. Bändi tiedottaa samalla aikovansa tehdä kolmen viikon pituisen kiertueen Pyhäinpäivän aikoihin. Tarkempia tietoja keikkaputkesta paljastetaan lähiaikoina.

Metalliyhtye vei hiljattain päätökseen Euroopan-kiertueensa, jonka viimeisin festivaaliesiintyminen soitettiin Saksan Wacken Open Air -tapahtumassa 4. päivä kuluvaa kuukautta.

Bändiltä ilmestyi viime vuonna kokoelma-albumi "The Best of Type O Negative", joka julkaistiin Roadrunner Recordsin toimesta väitetysti ilman että siitä kerrottiin TON:lle. Orkesteri ottikin lopputilin Roadrunnerista ja vaihtoi SPV Recordsin leviiin.

Lue koko julkaisu…

Sauna Open Air: Megadeth, Type O Negative...

Sauna Open Air -tapahtuman yleisöä, jota kuvassa näkyy tuhansittain. Taustalla vihreää metsää ja sinistä vettä sekä taivasta.Sauna Open Air (www.sauna-open-air.fi) -festarin tämän vuoden esiintyjäkaartiin on vahvistettu useita bändejä, joiden joukossa on mm. amerikkalainen Type O Negative ja Megadeth. Kotimaista musiikkitarjontaa edustavat Kotipelto, Korpiklaani, Entwine, Sonata Arctica ym.

SOAMF järjestetään tänä vuonna Tampereella kesäkuun 7.–9. päivä. Festarin pääsyliput tulevat myyntiin keskiviikkona 14.3. Lippupalveluun ja Tikettiin.

Lue koko julkaisu…

Danzig sai kitaristin Type O Negativelta.

Type O Negativen (www.typeonegative.net) kitaristi Kenny Hickey on liittynyt Danzig-bändiin ainakin sen kiertukokoonpanon jäseneksi. Danzig tekee tusinan verran keikkoja Yhdysvaltain länsirannikolla — kiertueen nimeksi on ristitty "Blackest of The Black".

Lue koko julkaisu…