Metallimusiikki.net

danzig

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen danzig liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin danzig. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin danzig liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Danzig: "The Lost Tracks Of Danzig".

  • Julkaistiin keskiviikkona 04.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1950 kertaa
  • Bändit:

Danzig-bändin keulahahmo ylivalottuneessa ja lähes mustavalkoisessa valokuvassa. Miehellä ei ole paitaa yllään, hänellä on puolipitkät hiukset ja kaulassa suurehko kaulakoru.Danzig

Amerikkalainen Danzig (www.danzig-verotik.com) suunnittelee julkaisevansa toukokuun 29. päivä "The Lost Tracks of Danzig" -kokoelmalevyn. Kyseessä on tupla-CD, jossa kuullaan muhkeat 26 aikaisemmin julkaisematonta Danzig-biisiä. Kappaleet on valittu yhtyeen koko uran ajalta.

Glenn Danzig paljastaa äänittäneensä jokaiselle tekemälleen albumille enemmän biisejä, kuin mitä levyn lopullinen kappalelista pitää sisällään. Näin ollen "ylimääräistä" materiaalia on käytettävissä. Tälle kokoelmakiekolle on pyritty sulauttamaan em. kappaleet siten, että ne sopivat musiikillisesti yhteen mahdollisimman sulavasti. Miehen mukaan levyllä kuullaan runsaasti upeita Danzig-biisejä — kappaleet eivät miehen mukaan ole kehnoja millään tavalla, vaan ne eivät ole hänen mukaan sopineet tyylillisesti silloisille albumeille tai muille julkaisuille.

Lue koko julkaisu…

Danzig sai kitaristin Type O Negativelta.

Type O Negativen (www.typeonegative.net) kitaristi Kenny Hickey on liittynyt Danzig-bändiin ainakin sen kiertukokoonpanon jäseneksi. Danzig tekee tusinan verran keikkoja Yhdysvaltain länsirannikolla — kiertueen nimeksi on ristitty "Blackest of The Black".

Lue koko julkaisu…