Metallimusiikki.net

circus maximus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen circus maximus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin circus maximus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin circus maximus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Circus Maximus: albumi valmis.

  • Julkaistiin torstaina 31.05.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 811 kertaa
  • Bändit:

Circus Maximus -ryhmän jäsenet seisovat oviaukon edessä. Kuvassa viisi miestä, joista oikeassa laidassa näkyvällä yllään tumma t-paita ja värjätyt lyhyet hiukset.Kotoisin Norjan Oslosta

Norjalainen progressiivista metallia luova Circus Maximus (www.circusmaximussite.com) kertoo saaneensa vihdoinkin yhdeksän kuukauden työstämisen jälkeen "Isolate"-albuminsa valmiiksi. Se on bändin mukaan äänimaailmaltaan aikaisempaa tuotantoa synkempää materiaalia, mutta siinä säilyy edelleen bändille ominainen melodinen ote. Pitkäsoitto on konseptialbumi, vaikka se ei yhtyeen mukaan ollut sen alkuperäinen tarkoitus — biisit ja niiden sanoituksista löytyvät tarinat vain sulautuivat toisiinsa. Kiekon taustalta löytyvä tarina kertoo siitä miten paljon ihminen voi menettää ennen kuin menettää totaalisesti järkensä ja kuinka paljon tulee menettää kunnes mielipuolisuus hukuttaa todellisuuden alleen.

Lue koko julkaisu…