Metallimusiikki.net

code for silence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen code for silence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin code for silence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin code for silence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Code For Silence: The Art of Being A Coward.

 • Julkaistiin perjantaina 14.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2509 kertaa
 • Bändit:

Valokuva kädestä, joka makaa maassa ruusujen seassa. Kuvaa ympäröi musta pimeys.

Jyväskyläläinen hybridimetallin erikoisjoukko Code For Silence (www.codeforsilence.com) julkaisi viime viikolla koko tuotantonsa tupla-CD:n muodossa ja siinä samalla julkistettiin yhtyeen uusi musiikkivideo. Video on 70-lukulaiselle eksploitaatioelokuvan perinteelle kumartava tarinallinen kuvaus musiikkimafian toiminnasta keskisuuressa suomalaisessa maakuntakaupungissa. Biisi sisältyy yhtyeen uudelta "Eyes World Shut" -albumilta. Täyspitkä levy ilmestyi omakustanteisesti lokakuussa yhteensä 10 biisillä täytettynä. "The Art of Being a Coward" on soittolistan puolen välin biisi ja kestoltaan albumin lyhytkestoisinta ulosantia. Noin 49 minuuttia metallia sisältävän kiekon päättää lähes kymmenminuuttinen raita.

Lue koko julkaisu…

Code For Silencelta tuplalevy, musiikkivideo ja levynjulkaisukeikka

 • Julkaistiin torstaina 08.11.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1340 kertaa
 • Bändit:

Jyväskyläläinen actionmetaljyrä Code for Silence (www.codeforsilence.com) paketoi tähänastisen julkaisu-uransa yksiin kansiin tupla-CD:n muodossa. "Eyes World Shut + D.ecaying M.atter/O.rganic N.emesis" -levy julkaistaan 7.12.2012. Aikaisemmin tuotanto on julkaistu ainoastaan digitaalisessa formaatissa tiedostokaupoissa ja streampalveluissa. Debyyttialbumi "D.ecaying M.atter/O.rganic N.emesis" on myös saanut loppuviimeistelyn uudelleenmasteroinnin kautta.

Julkaisua juhlistetaan harvinaislaatuisella liveherkulla kun bändi esiintyy Jyväskylän Pub Katseessa samana päivänä. Ja jotta kyseiselle päivämäärälle saataisiin vielä jotain muutakin mukavaa, saa samana päivänä myös yhtyeen tuore musiikkivideo ensi-iltansa niin ikään Pub Katseessa.

Lue koko julkaisu…

Code for Silencen "Eyes World Shut" julkaistaan perjantaina

 • Julkaistiin torstaina 04.10.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1392 kertaa
 • Bändit:

Valokuva kädestä, joka makaa maassa ruusujen seassa. Kuvaa ympäröi musta pimeys.Julkaistaan 5.10.2012

Jyväskyläläinen actionmetalcombo Code for Silence julkaisee toisen pitkäsoittonsa tämän viikon perjantaina 5.10. Albumi julkaistaan ainoastaan digitaalisessa muodossa ja se on saatavissa kansainvälisistä digipalveluista, kuten iTunesista, Spotifystä ja Amazonista. Seuraava mahdollisuus todistaa Code For Silence livenä on Pub Katseessa, Jyväskylässä 7.12.2012. "Eyes World Shut" -albumi on ennakkokuunneltavissa perjantaihin asti KaaosZinessa.

Lue koko julkaisu…

Suomen historian äänekkäin tiistai

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2012 vietetään Suomen rock-klubien liiton perustamaa valtakunnallista keikkapäivää. Suomalaisen elävän musiikin kunniaksi käyntiin potkaistu juhlapäivä on kerännyt valtavan määrän bändejä esiintymään kotimaan merkittävimmillä keikka-areenoilla. Kaikki keikat ovat ilmaisia. Näyttääkin siltä, että luvassa on Suomen historian vilkkain ja äänekkäin tiistai-ilta.

Meillä on klubien kanssa tavoite, että ystävänpäivänä Suomi kuuluu avaruuteen! Bändejä on tulossa sellainen liuta, ettei ainakaan paljon jäädä vajaaks. Klubeja on mukana Joensuusta Seinäjoelle ja Turusta Poriin ja esiintyjiä kokeneista hiihtäjistä ihan junnubändeihin. Pääsylippuja ei peritä missään, klubit ja bändit on messissä vaan sen takia, et musa on niin pirun siistii hehkuttaa Eeka Mäkynen Helsingin Nosturista.

Lue koko julkaisu…