Metallimusiikki.net

soulfallen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen soulfallen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin soulfallen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin soulfallen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Soulfallen 3.2.2012 @ Pub Katse, Jyväskylä

 • Julkaistiin tiistaina 07.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1672 kertaa
 • Bändit:

Ulkona helvetti jäätyy. Sisällä galaksit räjähtää kun Soulfallen laskeutuu rankaisemaan kaikkia. Rangaistavia yleisöstä löytyy paljon. Itse eturivistä taaksepäin vilkaistessani näen monikymmenpäisen lohikäär… siis ihmismeren. Soulfallen otetaan lämpimästi vastaan ja tunnelma on heti ensimmäisestä iskusta lähtien lumoava. Rauhallisen transsinomaisen alun jälkeen kun meno kiihtyy myrkylliseen hyökkäykseen, en usko, että kellään jää epäselväksi kuka siellä sillä hetkellä oikein määrää.

Lue koko julkaisu…

Suomen historian äänekkäin tiistai

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2012 vietetään Suomen rock-klubien liiton perustamaa valtakunnallista keikkapäivää. Suomalaisen elävän musiikin kunniaksi käyntiin potkaistu juhlapäivä on kerännyt valtavan määrän bändejä esiintymään kotimaan merkittävimmillä keikka-areenoilla. Kaikki keikat ovat ilmaisia. Näyttääkin siltä, että luvassa on Suomen historian vilkkain ja äänekkäin tiistai-ilta.

Meillä on klubien kanssa tavoite, että ystävänpäivänä Suomi kuuluu avaruuteen! Bändejä on tulossa sellainen liuta, ettei ainakaan paljon jäädä vajaaks. Klubeja on mukana Joensuusta Seinäjoelle ja Turusta Poriin ja esiintyjiä kokeneista hiihtäjistä ihan junnubändeihin. Pääsylippuja ei peritä missään, klubit ja bändit on messissä vaan sen takia, et musa on niin pirun siistii hehkuttaa Eeka Mäkynen Helsingin Nosturista.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen jakaa "The Promise of Hell" -albumiaan ilmaiseksi.

 • Julkaistiin maanantaina 23.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1147 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jonka päällä valkoisia ihmisiä muistuttavia hahmoja verenpunaisen taivaan alla.Julkaistiin 18.1.2012

Dark metallia tekevä Soulfallen (www.soulfallen.com) uutisoi kotisivujensa välityksellä päättäneen tarjota ilmaiseksi albuminsa nettisivuillaan. Kiekon voi ladata kokonaisuudessaan yhtyeen kotisivuilta, koska musiikin tekijöille ei juurikaan päädy roposia musiikin myymisestä. Julkaisemassaan tiedotteessa yhtye kertoo vuosien aikana ja kahden levyn tekemisen varrella saatujen kokemusten osoittavan, kuinka monet nettimusiikkikaupat ja striimauspalvelut lopulta tilittävät musiikin tekijöille vain pienen osan biisien myyntisummasta. Siitä syystä johtuen Soulfallenin "The Promise of Hell" -kiekko annetaan yleisölle ilmaiseksi. Fanit voivat halutessaan tehdä rahalahjoituksen suoraan bändille käyttämällä PayPalia.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen: Scars Aligned.

 • Julkaistiin maanantaina 16.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1533 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jonka päällä valkoisia ihmisiä muistuttavia hahmoja verenpunaisen taivaan alla.Julkaistaan 18.1.2012

Jyväskylän Soulfallen (www.soulfallen.com) latasi nettiin katsottavaksi musiikkivideon myöhemmin tällä viikolla ilmestyvän "The Promise of Hell" -albuminsa sisältämästä biisistä "Scars Aligned". Vajaan viiden minuutin pituinen klippi julkaistiin sunnuntaina. Se on järjestyksessä toinen virallinen Soulfallen-video. Teoksen toteutti CoreCrew ja julkaisi yhtyeen oma levy-yhtiö Grave New Music. Videolla nähdään vierailevana muusikkona Annika Jalkanen.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen: "The Promise of Hell"

 • Levyarvostelu julkaistiin torstaina 12.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2311 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jonka päällä valkoisia ihmisiä muistuttavia hahmoja verenpunaisen taivaan alla.Julkaistaan 18.1.2012

Yhäkin turhan vähän huomiota saanut jyväskyläläispoppoo Soulfallen (www.soulfallen.com) on tehnyt kaksi hyvään pakettiin nidottua tunnelmallista ja synkkää metallipakettia, "World Expiration" ja "Grave New World". Tasan viikon päästä keskiviikkona 18. tammikuuta bändi julkaisee kolmannen kokopitkän levynsä "The Promise of Hell", joka on albumitrilogian viimeinen osa.

Levyn aloitusraita "The Birth of Newfound Death" alkaa mahtavan soljuvalla tunnelmallisella introlla. Kun viulu ja raskaammat kitarat puskevat tiensä tärykalvoille, seuraa välittömästi tutunkuuloista settiä. Yli kahdeksanminuuttisen aloituskappaleen luulisi olevan tukeva, mutta haikean ja eeppisen biisin loputtua kaipaa lisää. Ja sitähän seuraa kun "Questions and Answers" alkaa kuin odottamatta, ilman taukoa biisien välissä, vähän nopeammalla temmolla ja mukavan uusilla riffeillä.

Lue koko julkaisu…

Soulfallenin "The Promise of Hell" ulos tammikuussa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1198 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jonka päällä valkoisia ihmisiä muistuttavia hahmoja verenpunaisen taivaan alla.Julkaistaan 18.1.2012

Kotimainen Soulfallen (www.soulfallen.com) uutisoi 18. tammikuuta 2012 koettavan odotetun "The Promise of Hell" -albumin saapuminen. Se ilmestyy yhtyeen oman levy-yhtiön, Grave New Musicin, kautta niin, että jakelijana toimii erikseen Suomen suunnalla Inverse Records / Supersounds ja kourallinen tahoja muualla maailmassa. Oikealla puolen näkyvä kansitaide on Maija Rangan toteuttama. Ensimaistiainen albumilta on asetettiin kuunneltavaksi Soulfallenin kotisivuille. Myöhemmin joulukuussa levyltä tullaan lohkaisemaan ensimmäinen singlebiisi "Dead and Dying". Lisäksi musiikkiryhmä kuvautti hiljattain videon kappaleeseen "Scars Aligned". Se aiotaan julkaista yleisön nähtäväksi tammikuussa 2012. Video kuvattiin syksyllä 2011 ja sillä kuullaan vierailevana vokalistina Annika Jalkasta.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen: "The Promise of Hell".

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1293 kertaa
 • Bändit:

Soulfallen (www.soulfallen.com) kertoi aikaisemmin tällä viikolla ympyrän sulkeutuvan, kun Soulfallenin sakki painuu StudiO Watercastleen nauhoittamaan uransa kolmatta kiekkoa. Maanantaina alkanut rumba tulee jatkumaan heinä- ja elokuun ajan. Äänityspaikkana käytetään ajoittain Noisework Productionsin tiloja. Yhtye kutsuu nyt luotavaa levyä nimellä "The Promise of Hell". Sen soittolistalla kuullan yhdeksän kappaletta. Nauhoitettava levy on albumitrilogian viimeinen osa. Ensimmäisenä äänityspäivänä ryhmä valmistautui taltioimaan rumpuraitoja. Soulfallen pitää studiopäiväkirjaansa täällä.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen: "Grave New World".

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1095 kertaa
 • Bändit:

Soulfallenin albumi "Grave New World" on kansikuvaltaan kylmänsininen valokuva yksinäisestä ihmisestä, naisesta, joka seisoo suuren aavan maan edessä pilvisen taivaan alla. Bändin logo kuvan yläosassa ja oikeassa alakulmassa albumin nimi valkoisin goottilJulkaistaan 4.3.2009

Suomalainen Soulfallen (www.soulfallen.com) sai valmiiksi seuraajan debyyttialbumilleen ja kertoo julkaisevansa sen 4. maaliskuuta. Dark metallia sisältävä taidonnäyte on nimeltään "Grave New World". Sen julkaisemisesta vastaa Off Records ja jakelusta kotimaista alkuperää oleva Firebox. Soulfallenin joukot nauhoittivat sekä miksasivat kiekkonsa viime vuoden marras-joulukuun aikana Arttu Sarvanteen seurassa Studio Watercastlessa. Opuksen masteroimisvaihe vietiin päätökseen joulukuussa 2008 Helsingin Finnvoxissa, jossa levyn viimeisteli alan pitkäaikainen konkari Mika Jussila. Albumin ensimmäinen single julkaistiin hiljattain digitaalisessa muodossa bändin nettisivuilla. Singlen nimi on "Devour". Digijulkaisu on kuunneltavissa myös metallimiesten MySpace-sivuilla. "Grave New World" -albumin kunniaksi tehtävällä julkaisukiertueella tullaan kuulemaan Soulfalleniin äskettäin värvättyä uutta rumpalia, Matti Auerkalliota.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen: Death Of The Tyrant.

 • Julkaistiin lauantaina 26.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1616 kertaa
 • Bändit:

Soulfallenin "World Expiration" -albumin kansikuva, jossa ruskeaa taustaa vasten ympyrä, jonka keskellä näkyy jonkinlainen abstrakti hahmo. Kuvan yläosassa bändin logo lähes täysin sulautuneena taustaa vasten. Alaosassa lukee albumin nimi hyvin tummana jaDebyyttialbumin kansi

Suomen Soulfallen (www.soulfallen.com), joka on jyväskyläläinen melodista metallia soittava nelikko, julkaisi hiljattain musiikkivideon biisistään "Death Of The Tyrant". Biisi löytyy bändin syyskuussa -07 julkiasemalta debyyttialbumilta "World Expiration". Kiekko julkaistiin Off Recordsin voimin. Bändi kommentoi uutta musiikkivideotaan sanomalla sen valmistamisen kestäneen jonkin verran odotettua kauemmin, mutta syy viivästykselle selitettiin sillä, että Soulfallenin joukot halusivat tehdä kerralla priimalaatuista tavaraa. Videon toteutti suomalainen CoreFront. Yhtye hehkuttaa olevansa erittäin jännittynyttä sakkia uusimman musiikkivideonsa tähden ja odottavatkin faneiltaan palautetta siitä.

Soulfallen uutisoi aikovansa keskittyä lähitulevaisuudessa uuden albumin kappaleiden kirjoittamiseen, joka selittää hiljaiselon keikkarintamalla kesäkuukausien aikana. Uusi lätty nauhoitetaan joulukuussa Studio Watercastlessa. Kiekko aiotaan tuoda esiin helmi-maaliskuussa 2009.

Lue koko julkaisu…

Soulfallen Off Recordsille.

 • Julkaistiin sunnuntaina 25.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1549 kertaa
 • Bändit:

Soulfallen-bändin promokuva, jossa näkyy neljä miestä. Yhdellä miehistä on vaaleat hiukset, muilla on tummat. Etualalla, kuvan oikeassa laidassa, mies, jolla viikset ja leukapartaa.Jyväskyläläinen Soulfallen (www.soulfallen.com) on saanut allekirjoitettua levytyssopimuksen kotimaisen Off Recordsin kanssa. Bändi aikoo siirtyä kevään aikana studioon äänittelemään debyyttialbumiaan, mikä on tarkoitus julkaista elokuun lopussa.

Bändi kertoo nettisivuillaan olevansa erittäin kiihtyneessä mielentilassa — levytyssopimus antaa bändille mahdollisuuden näyttää taitonsa toden teolla. Uransa aikana Soulfallen on julkaissut mm. kolme biisiä sisältävän "Death of the Tyrant" -demon, mikä ilmestyi viime vuoden puolella.

Lue koko julkaisu…