Metallimusiikki.net

cor scorpii

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cor scorpii liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cor scorpii. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cor scorpii liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cor Scorpii: "Monument".

  • Julkaistiin sunnuntaina 16.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 845 kertaa
  • Bändit:

Hyvin tummasävyinen valokuva Cor Scorpii -yhtyeen joukosta, johon kuuluu kuusi miestä, joista lähes kaikilla pitkät hiukset. He ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin ja seisovat ulkoilmassa kivilouhikossa, jossa taka-alalla pensaita ja lehtimetsää.Perustettu vuonna 2004

Norjalainen mustaa metallia hönkivä Cor Scorpii (www.corscorpii.net) uutisoi saaneensa valmiiksi "Monument"-nimellä kulkevan debyyttialbuminsa. Se on nyt valmis julkaistavaksi. Kiekko ilmestyy, mikäli suunnitelmiin ei tule äkillisiä muutoksia, Descent Productionsin kautta helmikuun lopussa. Kiekon äänitys– ja miksaustyöt tehtiin TopRoom-studiossa, jossa on aiemmin musiikkiaan ikuistanut mm. Borknagar, Mayhem ja Tristania. Kiekon äänitystöissä avusti Borge Finstad. Levy masteroitiin Tailor Maid Productionsin tiloissa. Esikoisen kansitaiteen loi Stephen Paul Green.

Bändin tuorein musiikillinen ulosanti tähän mennessä on vuodelta 2005 löytyvä demoäänite "Attergangar". Se sisältää neljä biisiä, joista yksi on demon nimikkokappale.

Lue koko julkaisu…