Metallimusiikki.net

crest of darkness

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crest of darkness liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crest of darkness. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crest of darkness liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crest of Darkness luo uusia biisejä.

  • Julkaistiin lauantaina 25.10.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 796 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen black metal -yhtye Crest of Darkness (www.crestofdarkness.com) tiedottaa soitelleensa kesän lämpiminä päivinä muutamia keikkoja, ja aikoo tehdä niitä lisää myös tulevan talvenkin varrella, mutta tällä hetkellä vasta yksi esiintyminen on varmistettu. Crest of Darknessin joukot musisoivat perjantaina 5. joulukuuta Norjan Hamarissa. Paikalla esiintyy myös Grotesk-niminen rytmiryhmittymä. Crest of Darknessin nelihenkinen kokoonpano työstää keikkailun ohessa uusia biisejä seuraavaa albumiaan varten. Uuden albumin äänitysurakkaan bändi ryhtynnee vuoden 2009 puolella. Uuden studio-opuksen nimeä tai biisilistaa bändi ei ole vielä kertonut, mutta tulee uutisoimaan niistä lähitulevaisuudessa.

Lue koko julkaisu…

Crest Of Darkness: Druj Nasu.

  • Julkaistiin perjantaina 09.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1122 kertaa
  • Bändit:

Crest Of Darkness -bändin promovalokuva jossa vasemmalla ja oikealla näkyy irvistelevän ihmishirviön naama. Keskellä kuvaa jonkinlainen sinertävä pentagrammi. Yläosassa valkoiselal bändin nimi, alaosassa lukee www.crestofdarkness.com.

Norjalainen bm-bändi Crest Of Darkness (www.crestofdarkness.com) tarjoaa annoksen madonruokaa. Kappale "Druj Nasu" on biisi bändin uudelta albumilta, mikä on nimeltään "Give Us The Power To Do Your Evil". Video kuvattiin norjalaisen Monitormedian toimesta. Se on uuden pitkäsoiton bonuskappale. "Give Us The Power To Do Your Evil" on bändin jo viides albumi. Se julkaistiin My Kingdom Musicin kautta lokakuussa. Levyn tuottajana toimi Novembre-bändin joukoistakin tuttu Giuseppe ORlando roomalaisen Outer Sound Studion tiloissa.

Lue koko julkaisu…