Metallimusiikki.net

crimson sun

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crimson sun liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crimson sun. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crimson sun liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crimson Sun: "The Border"

  • Levyarvostelu julkaistiin maanantaina 16.09.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 3970 kertaa
  • Bändit:

Crimson Sunin "The Border" -EP:n etukannessa valkoisella värillä bändin logo ja sen alla punaisella levyn nimi.Julkaistiin toukokuussa 2013

Tässä on kyseessä jo vuonna 2001 perustetusta bändistä Hamina–Kotka–Kouvola-akselilta. Alun power metal -räpiköinnistä tyyli on muuttunut naislauluvetoiseksi melodiseksi metalliksi. Bändi keikkailee ahkerasti ja tekee jo uusiakin biisejä. Pannaanpa pyörimään!

Arvosteltavaksi päätynyt "The Border" ilmestyi toukokuussa 20133. Neljän biisin mittainen levy löytyy esimerkiksi Levykauppa Äxästä. Sitä aikaisemmin yhtyeeltä on ilmestynyt kolme demoasteista kiekkoa, joista vanhin on alkuvuodelta 2006.

Lue koko julkaisu…