Metallimusiikki.net

cryptopsy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cryptopsy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cryptopsy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cryptopsy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cryptopsy valmistaa uutta levyään

 • Julkaistiin maanantaina 11.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 978 kertaa
 • Bändit:

Ruskeaa taustaa vasten koristeellinen vaakuna tai muu symboli, jonka yllä Cryptopsy-logo ja alaosassa rimpsujen seassa lukee sama pienemmällä fonttikoolla.Kansitaide: Mircea Gabriel Eftemie

Teknistä death metallia takova Cryptopsy tuo myöhemmin kuluvana vuonna esiin "Cryptopsy"-nimisen kiekon. Se on seuraaja neljän vuoden takaiselle "The Unspoken King" -albumille, jossa yhtye päätyi käyttämään runsaasti deathcorea ja metalcorea. Metallibändi ei ole vielä kertonut milloin uutukainen ilmestyy. Sillä tullaan kuulemaan kahdeksan englanniksi esitettyä biisiä ja levyn kannessa nähdään Mircea Gabriel Eftemien toteuttama kuva. Kanadalaisyhtyeen uudella levyllä soittaa bassoa uusi jäsen, tammikuussa 2012 kiinnitetty Olivier Pinard. Hän paikkasi viime joulukuussa eronneen Youri Raymondin, joka antamassaan lausunnossa katsoi hidastavansa bändin toimintaa motivaation puutteen vuoksi.

Lue koko julkaisu…

Cryptopsyn albumi Suomeen 27.5.

 • Julkaistiin perjantaina 18.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 770 kertaa
 • Bändit:

Kanadalainen metallilegenda Cryptopsy (www.cryptopsy.net) viimeisteli uusimman studioalbuminsa, nimeltään "The Unspoken King", biisilistan ja kertoo nyt tulevansa tuomaan sen esiin Century Media Recordsin julkaisemana täällä Suomessa 28. päivä toukokuuta — eli noin kuukauden kuluttua. "The Unspoken King" leviää samanaikaisesti Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Unkariin. Ensimmäisinä kiekon annista pääsevät nauttimaan Saksan, Itävallan, Sveitsin, Benelux-maiden ja Italian asukkaat, sillä albumi ilmestyy siellä saman kuukauden 23. päivä. Espanjaan ja Portugaliin se saapuu päivää ennen Skandinaviaa. Muualla Euroopassa lätty lähtee liikehtimään maanantaina 26. toukokuuta.

Lue koko julkaisu…

Cryptopsy-rumpali: "Ihmiset yllättynevät albumin brutaaliudesta".

 • Julkaistiin sunnuntaina 06.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 669 kertaa
 • Bändit:

Kanadalaisen dm-murinaa mouruavan Cryptopsyn (www.cryptopsy.net) rumpali Flo Mounier kertoi hiljattain Decibel-lehden edustajalle bändin musiikillisen tyylin vaihtumisesta tulevalla studioalbumillaan. Ryhmän järjestyksessä kuudes pitkäsoitto, "The Unspoken King", on Mounierin mukaan yllättävä sen brutaaliudessaan. Albumi on samalla ensimmäinen levy, jossa kuullaan bändin uutta kosketinsoittajaa Maggie Durandia, joka vaikuttaa aktiivisesti myös Howling Synin riveissä, sekä laulaja Matt McGachya. Cryptopsyn uusi vokalisti on jäsenenä myös 3 Mile Screamissa.

Rumpali kertoo lehdelle tekemässään haastattelussa bändin ensinnäkin halunneen kosketinsoittajan ja samplerin olevan sellainen, joka pystyy tarvittaessa pystyy luomaan eläväisen tunnelman biiseihin. Laulajan osalta yhtye toivoi löytävänsä monipuolisen vokalistin, joka osaisi toden teolla käyttää ääntään pelkän monotonisen murinan sijaan. Bändi oli kyllästynyt albumista toiseen samalta kuulostavaan lauluun.

Lue koko julkaisu…

Cryptopsy julkaisi "Worship Your Demons" -kappaleen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 699 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Cryptopsy-bändin viidestä pitkähiuksisesta miehestä, joista lähes kaikilla kiharat heviletit. Miehet seisovat rivissä tummanharmaata taustaa vasten. Jokaisella mustat vaatteet ja tyynet ilmeet kasvoillaan.Promokuva vuodelta 2005

Kanadalainen Cryptopsy (www.cryptopsy.net) julkaisi tulevalta "The Unspoken King" -albumiltaan kokonaisen kappaleen virallisilla MySpace-sivuillaan. Kuunneltavaksi luovutetun biisin nimi on "Worship Your Demons".

Montréalissa asuva aggressiivista death metallia soittava Cryptopsy kertoo rumpali Flo Mounierin suulla, että bändinä miehistö on alusta lähtien pyrkinyt kokeilemaan ja tekemään uutta musiikkinsa saralla. Tuleva albumi ei ole siinä mielessä poikkeus. Hän hehkuttaa, että on jo korkea aika tämänkin ryhmän luoda sellaista musiikkia, josta he ovat visioineet vuosien ajan. "The Unspoken King" on miehen mukaan luonnehdittavissa brutaaliksi, monipuoliseksi, monimutkaiseksi ja tunnelmalliseksi. Yhtye on pyrkinyt nyt toden teolla tekemään dynaamisen läjän kappaleita. Levy on oleva erityinen myös siksi, että sillä kuullaan ensimmäistä kertaa laulajana Matt McGachya. Hän on myös 3 Mile Screamin jäsen.

Lue koko julkaisu…