Metallimusiikki.net

daniel lioneye

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen daniel lioneye liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin daniel lioneye. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin daniel lioneye liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Turisas ja Daniel Lioneye Lutakossa 20.1.2011!

  • Julkaistiin lauantaina 22.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 3832 kertaa
  • Bändit: ,

Paljon ulkomaita kiertänyt folk metal -menestys Turisas ja HIM-yhtyeen Ville Valon ja kumppaneiden rock’n‘roll-sivuprojektina aloittanut Daniel Lioneye nousivat lauteille Jyväskylän Lutakkoon torstaina 20.1.2011. Turisaalle keikka oli ensimmäinen alkaneena vuonna ja kaikkien aikojen ensimmäinen Jyväskylässä.

Koko asetelma oli hurjan mielenkiintoinen molempien yhtyeiden osalta. Voisi sanoa, että sekä Turisas ja Daniel Lioneye ovat menestyneet paremmin maailmalla kuin Suomessa. Molemmilla bändeillä on pitkä historia ja molemmissa lahjakkaat muusikot soittavat uniikkia musiikkia.

Lue koko julkaisu…