Metallimusiikki.net

deceased

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen deceased liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin deceased. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin deceased liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Deceased: "Ghostly White"

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 630 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltojen Deceased (www.upthetombstones.net) uutisoi Hells Headbangers –levymerkin julkaisevan ensi vuoden puolella sen seuraavan albumin. CD- ja vinyyliversioina julkaistava luomus on nimeltään "Ghostly White". Sen kansitaidetta ei vielä ole paljastettu. Vokalisti King Fowleyn mukaan albumi on musiikillinen seikkailu, taival, johon on paketoitu Deceasedin pimeä puoli. Pahaenteisellä auralla tähditetyllä albumilla kuullaan välisoittojen välissä jopa 15-minuuttinen kyyditys. Yhtyeeltä ilmestyi hiljattain päivitetty versio klassikkolevystä "Supernatural Addiction". Se ilmestyi ensimmäistä kertaa 12 vuotta sitten.

Lue koko julkaisu…

Deceased: "Surreal Overdose".

  • Julkaistiin perjantaina 04.03.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 843 kertaa
  • Bändit:

Yksityiskohtainen piirros sairaalavuoteella makaavasta miehestä, joka lukee mustakantista kirjaa samalla kun miehen ympräill ävaltavasti olentoja, yksityiskohtia ja hahmoja.Kuva: Jowita Kaminska

Yhdysvaltalainen pitkän linjan kalmametallibändi Deceased (www.upthetombstones.net) laittoi nettisivuilleen katseltavaksi ohessa näkyvän uuden, tulevan albuminsa kansitaiteen. Huhtikuussa 2011 julkaistava pitkäsoitto ilmestyy nimellä "Surreal Overdose" ja oikealla näkyvällä Jowita Kaminskan kansitaiteella varustettuna. Deceasedin edellinen täyspitkä albumi ilmestyi viisi vuotta sitten. Yhteensä kahdeksan uutta kappaletta sisältävä teos aiotaan valmistaa julkaistavaksi jossain vaiheessa huhtikuuta. Tarkkaa julkaisuhetkeä ei ole vielä tiedossa. Vuodesta 1985 asti toiminut Deceased äänittää albumin kotiseudullaan Virginiassa sijaitsevassa Assembly Line Studiossa, jossa tuottajina toimivat Kevin Gutierrez ja bändin laulaja King Fowley.

Lue koko julkaisu…