Metallimusiikki.net

dew scented

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dew scented liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dew scented. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dew scented liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dew-Scented: "Icarus".

 • Julkaistiin tiistaina 15.05.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 843 kertaa
 • Bändit:

"Icarus"-albumin etukannessa valokuva kaasunaamariin ja valkoiseen suojapukuun sonnustautuneesta ihmisestä katsomassa ylöspäin samalla kun ihmislauman käedt repivät henkilön jalkoja.Julkaistaan 31.7.2012

Thrash ja death metallia takova Dew-Scented (www.dew-scented.de) paljasti maanantaina uudistuneen kokoonpanonsa ja sen voimin nauhoitetun "Icarus"-albuminsa. Se julkaistaan heinäkuun lopussa eri puolilla maailmaa niin, että Metal Blade Records hoitaa julkaisun Euroopan alueella ja Prosthetic Records Pohjois-Amerikassa. "Icarus" nauhoitettiin Soundlodge Studiossa yhdessä Jörg Ukenin kanssa. Uken on aikaisemmin tuottanut God Dethronedia, Suicidal Angelsia ja Nightfallia. Dew-Scentedin uusi kokoonpano perustettiin sen jälkeen kun edellisen "Invocation"-kiekon jälkeen rivit alkoivat rakoilemaan neliviikkoisen Euroopan-kiertueen varrella.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented: "Invocation".

 • Julkaistiin torstaina 25.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1003 kertaa
 • Bändit:

Promokuva Dew-Scentedin viisikosta seisomassa ulkoilmassa suuren tynnyrimäisen rakennuksen edessä. Kuvan jäsenistä kaikki pukeutuneet mustiin vaatteisiin. Heistä osalla pitkät hiukset, osalla myös partaa. Kuvan taustalla näkyy pilvistä taivasta.Yhtyeessä viisi jäsentä

Saksalainen thrash metal -bändi Dew-Scented (www.dew-scented.net) tiedotti tiistaina viimeistelleensä uuden albumin äänitysruljanssin. Levy on tähän mennessä miksattukin Soundlodge Studiossa Saksan pohjoisosissa yhdessä tuottaja Jörg Ukenin kanssa. Ukenin aikaisempiin meriitteihin tällä saralla voidaan lukea God Dethronedin sekä hevimeteliyhtye Sinisterin musiikin hiominen. Dew-Scentedin keulahahmo Leif Jensen toteaa "Invocation"-albumin kuulostavan äärimmäisen tuoreelta ja energiseltä. Se tarjoaa miellyttävän kuuntelukokemuksen jokaiselle thrash metallin fanille. Huolimatta bändin kokoonpanossa koetuista muutoksista, Jensen uskoo bändinsä onnistuneen sulauttamaan toimivalla tavalla 1980-luvun thrashin modernin tuotannon ja aggressiivisen soitannan kanssa. Albumi julkaistaan tämänhetkisten tietojen mukaan 24. toukokuuta Euroopassa.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented vaihtoi kitaristinsa ja rumpalinsa.

 • Julkaistiin perjantaina 28.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 980 kertaa
 • Bändit:

Dew-Scentedin promovalokuva vuoden 2007 alussa. Kuvassa seisoo rivissä viisi miestä. He ovat suuren metalliseinän edustalla kiviseinän ja -lattian välissä. Miehistön jäsenistä laitimmaisilla on pitkät tummanruskeat hiukset. Keskimmäisellä miehellä pitkähkBändi vuoden 2007 alussa

Saksalainen thrash metallia soittava Dew-Scented (www.dew-scented.de) kertoo päättäneensä bänditoiminnan kahden kitaristinsa, nimittäin Florian Müllerin ja Hendrik Bachen kanssa, ja korvanneen heidät Michael Borchersilla ja Martin Walczakilla. Myös yhtyeessä jatkossa vakituisena rumpalina tunnettu henkilö on nimetty — Dew-Scentedin keikkakokoonpanoon vuoden 2004 puolella kuulunut Marc-Andrée Dieken on värvätty ryhmän jäseneksi. Kokoonpanon muuttumisesta yhtye uutisoi ensimmäistä kertaa 26. päivä kuluvaa kuukautta. Kaksi uutta kitaristia ja uusi rumpali ovat treenanneet Dew-Scentedin joukoissa ahkerasti, sillä bändi aikoo siirtyä vuoden 2009 saavuttua keikkailemaan etenkin festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Bändi esiintyy ainakin Portugalissa tammikuussa, sitten ensimmäistä kertaa Kreikassa helmikuun viimeisellä viikolla.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented kiertää Eurooppaa.

Dew-Scented -bändin jäsenet, jotka ovat miehiä, seisovat ulkoilmassa pilvisen taivaan alla. Vasemmalla näkyy taaempana tummaa rakennuksen seinää. Miehiä kuvassa viisi kappaletta. Parilla keskimmäisellä yllään bändipaidat.Vuodesta 1992

Saksalainen thrash metallia soittava Dew-Scented (www.dew-scented.de) messuaa ensi vuoden helmikuussa ilosanomaansa, sillä yhtye tulee kiertueella esiintymään pitkin poikin Vanhaa mannerta yhdessä Severe Torturen ja Destinityn kanssa. Bändien tämänhetkinen keikka-aikataulu pitää sisällään tuhdin pakkauksen konsertteja lähinnä Ranskassa ja Saksassa, mutta lisää keikkoja on suunnitteilla. Yhtye kommentoi tapahtunutta sanomalla, ettei se ola soitellut Severe Torturen kanssa kuin viimeksi 2002, jolloin he olivat tukibändeinä Cannibal Corpsen Euroopan-kiertueella. Destinityn joukot ovat olleet Dew-Scentedin ystäviä jo vuosikausia ja heidän kanssa bändi on myös keikkaillut Ranskanmaalla.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented työstää musiikkivideota.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 945 kertaa
 • Bändit:

Dew-Scented -bänidn jäsenet, eli neljä miestä, seisovat jonkinlaisen suuren putken tai tynnyrin edessä. Miehillä on yllään t-paidat, jotka ovat tummia. Kahdella vasemmanpuoleisella miehellä jalassa harmahtavat farkut, oikeanpuoleisilla miehillä mustat houSaksan thrash metal -yhtye Dew-Scented (www.dew-scented.de) työstää tällä hetkellä uuden musiikkivideonsa parissa. Videon ohjaajana toimii Patric Ullaeus, joka on aikaisemmin tehnyt töitä mm. Lacuna Coilin, In Flamesin ja Dimmu Borgirin kanssa. Musiikkivideolle on annettu nimikin, joka on "That’s Why I Despise You".

Dew-Scented aikoo julkaista "Incinerate"-nimisen albumin huhtikuun 2. päivä Euroopassa Nuclear Blast Recordsin kautta. Kiekko ilmestyy USA:ssa 3. huhtikuuta.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented: "Incinerate".

 • Julkaistiin torstaina 18.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 949 kertaa
 • Bändit:

Dew-Scented-bändin promokuva. Miehet seisovat mustissa vaatteissa ulkona. Kuvassa myös lunta.Saksalainen thrash-bändi Dew-Scented (www.dew-scented.net) uutisoi nettisivuillaan saaneensa valmiiksi uuden albuminsa, jonka nimeksi yhtye antoi "Incinerate". Albumin miksasi Andy Sneap, joka on aikaisemmin tehnyt töitä mm. sellaisille rytmiryhmille kuin Megadeath, Nevermore ja Arch Enemy. Levy julkaistaan maaliskuun 30. päivä Euroopassa Nuclear Blast Recordsin kautta. Ennen albumin julkaisua bändi kuitenkin povaa laittavansa joitakin ääninäytteitä kuunneltavaksi Dew-Scentedin nettisivuille.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented: Turn To Ash.

 • Julkaistiin torstaina 18.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 880 kertaa
 • Bändit:

Dew-Scented: Issue VISaksalainen Dew-Scented (www.dew-scented.de) on julkaissut uransa aikana 6 albumia ja bändi on tällä hetkellä Nuclear Blast Recordsin leivissä. Bändin nimen syntyyn on vaikuttanut Edgar Allan Poen kirjoitukset.

Dew-Scented julkaisee "Incinerate"-nimisen albumin Euroopassa maaliskuun 30.

Tämä musiikkivideo kappaleesta "Turn To Ash" on otettu bändin "Issue VI" -nimiseltä kiekolta löytyvästä biisistä — albumi julkaistiin vuoden 2005 kesällä.

Lue koko julkaisu…