Metallimusiikki.net

destinity

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen destinity liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin destinity. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin destinity liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Destinity: "Eleven Reasons To See".

  • Julkaistiin sunnuntaina 13.12.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 732 kertaa
  • Bändit:

Ranskalainen death/thrash metallia soittava Destinity, jota ei tule sekoittaa ruotsalaiseen Destiny-yhtyeeseen, aikoo julkaista Euroopassa albuminsa "Eleven Reasons To See" 22. päivä helmikuuta. Lifeforce Recordsin väki julkaisee opuksen myös Pohjois-Amerikan turuilla, tosin vasta kuukautta myöhemmin. Yhtyeen tuorein tekele sisältää 11 biisiä, joista soittoaikaa kertyy noin 50–52 minuuttia. Destinity kokee tämän levyn olevan sen uralla synkin ja melankolisin teos. Tanskassa Hansenin studioilla itse Jacob Hansenin kanssa nauhoitettu kiekko on seuraaja vuonna 2008 julkaistulle "The Inside" -albumille. Vuonna 2003 levytysuransa käynnistynyt Destinity tarjoaa aikaisemmilat äänilevyiltään näytebiisejä MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…

Dew-Scented kiertää Eurooppaa.

Dew-Scented -bändin jäsenet, jotka ovat miehiä, seisovat ulkoilmassa pilvisen taivaan alla. Vasemmalla näkyy taaempana tummaa rakennuksen seinää. Miehiä kuvassa viisi kappaletta. Parilla keskimmäisellä yllään bändipaidat.Vuodesta 1992

Saksalainen thrash metallia soittava Dew-Scented (www.dew-scented.de) messuaa ensi vuoden helmikuussa ilosanomaansa, sillä yhtye tulee kiertueella esiintymään pitkin poikin Vanhaa mannerta yhdessä Severe Torturen ja Destinityn kanssa. Bändien tämänhetkinen keikka-aikataulu pitää sisällään tuhdin pakkauksen konsertteja lähinnä Ranskassa ja Saksassa, mutta lisää keikkoja on suunnitteilla. Yhtye kommentoi tapahtunutta sanomalla, ettei se ola soitellut Severe Torturen kanssa kuin viimeksi 2002, jolloin he olivat tukibändeinä Cannibal Corpsen Euroopan-kiertueella. Destinityn joukot ovat olleet Dew-Scentedin ystäviä jo vuosikausia ja heidän kanssa bändi on myös keikkaillut Ranskanmaalla.

Lue koko julkaisu…