Metallimusiikki.net

die so fluid

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen die so fluid liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin die so fluid. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin die so fluid liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Die So Fluid Suonenjok' Rokiin — ennakkoklubit julki

Suonenjoella 13.–14.7.2012 järjestettävän Suonenjok’ Rokin hulppea ja päätä huimaava ohjelmisto paisuu kuin pullataikina tapahtuman saadessa osakseen ulkomaalaisvahvistuksia suoraan Isosta-Britanniasta. Suomessa kulttimaineessa kylpevä ja useat minirundit kiertänyt raskaan rockin trio Die So Fluid tulee olemaan vauhdikkaan perjantai-illan pääesiintyjä. Yhtye tunnetaan Suomessa räväkkänä livebändinä, jonka keulakaunotar Grog osaa puhutella suomalaiskuulijoita tummanpuhuvilla ja tarttuvilla kertosäkeillä.

Ohjelmaan väriä tarjoaa myös 25.4. debyyttialbuminsa julkaiseva kotimaisissa metallimedioissa suitsutettu kuopiolainen death & roll -bändi Carnal Demise. Savon kovin akustinen kitaraduo Kaksinen tuo oman osansa tapahtuman rauhallisen räväkkään ilonpitoon. Luvassa myös savolaiset tautisen tiukat hardrock-latotanssit Damnara-yhtyeen tyyliin.

Lue koko julkaisu…

Die So Fluidille jenkkidiili.

 • Julkaistiin keskiviikkona 12.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 687 kertaa
 • Bändit:

Die So Fluid -yhtyeen tummahiuksinen ja mustaan kumiasuun pukeutunut nainen seisoo injektioneula kädessä valkoista taustaa vasten. Kuvassa sivuprofiili naisen ylävartalosta.Kuva: Paul Harries

Parole Records on lisensoinut Die So Fluidin (www.diesofluid.co.uk) tuoreen albumin Amerikkaan. Levy ilmestyy ison lammikon tuolla puolen 27. toukokuuta Renaissance Recordsin kautta. Sopimus kattaa jenkkien lisäksi myös Kanadan, Meksikon ja suurimman osan Etelä-Amerikkaa. Jakelusta huolehtii KOCH. Huhtikuussa lontoolaistrio suuntaa Yhdysvaltoihin parille promokeikalle ja kuvaamaan uutta videota Arizonan rauhaan. USA:n pressanvaalien vedonlyöntejä jättäessä kannattaa pitää mielessä, että "Not everybody gets a happy ending…"

Yhtyeen uusin albumi, "Not Everybody Gets A Happy Ending", julkaistiin Parole Recordsin kautta 25. helmikuuta kuluvana vuonna. Albumin tuottajana toimi Mark Williams. Sen jakelusta Euroopassa vastaa Playground ja Edel ja Iso-Britanniassa yksinoikeudella Cargo.

Lue koko julkaisu…

Die So Fluidilta albumi ja Suomen-kiertue.

 • Julkaistiin tiistaina 12.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1043 kertaa
 • Bändit:

Die So Fluid -yhtyeen kolmihenkinen kokoonpano, johon kuuluu yksi nainen ja kaksi miestä, seisoo vaaleata taustaa vasten pressikuassa. Taustalla miehet naisen takana katselevat vasemmalle. Nainen mustiin pukeutunut. Hänellä suu auki ja paljastava kaula-auKotikaupunkina Lontoo

Lontoolaistrio Die So Fluidilta (www.diesofluid.co.uk) ilmestyy toinen albumi 25. helmikuuta, optimistisesti nimetty "Not Everybody Gets A Happy Ending". Brittiläisellä Sanctuarylla aloittanut bändi kuuluu nykyään maailmanlaajuisesti suomalaisen Parole Recordsin talliin. Suomesta onkin tullut bändille toinen kotimaa, ja he ovat esiintyneet täällä iloisessa Pohjolassa useasti (DBTL, Karmarock, Kaapelitehdas jne.) ja räntä vetää bändin tänne taasen, sillä helmi-maaliskuun vaihteessa on luvassa viiden keikan kiertue (Helsinki, Kuopio, Tampere, Jyväskylä ja Oulu).

Albumin valmistuminen oli pitkäkestoinen prosessi, jota bändi rahoitti aluksi itse sitä mukaan kun rojaltteja debyytistä putoili tilille, ennen kuin helsinkiläinen Parole Records löi shekkivihkonsa pöytään. Ilmestyminen uhkasi vielä viivästyä entisestään kun laulaja-basisti Grogia pyydettiin taas megatähtien mukaan, tällä kertaa basistiksi Kylien bändiin. Ja kun vielä kansitaiteilija Vania oli ylityöllistetty Pekingin olympialaisten graffojen suhteen, niin heräsi jo epäilyksiä oliko levyn nimi liian paha enne. Britanniasta kantautuneet ylistävät ennakkoarviot albumista viittaavat vahvasti että odotus on kannattanut.

Lue koko julkaisu…

Die So Fluidilta Halloween-speciaali.

 • Julkaistiin tiistaina 09.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 722 kertaa
 • Bändit:

Brittiläinen Die So Fluid (www.diesofluid.co.uk) julkaisee noitien, kummitusten ja muiden aaveiden juhlan kunniaksi ensimmäisen näytteen tulevalta albumiltaan. "Happy Halloween" -single on ladattavissa iTunesista maanantaina 29. lokakuuta. Tuoreen videon voi tarkistaa mm. YouTubesta, mutta voidaan jo paljastaa ettei siinä näy kurpitsoja.

Bändin laulaja Grog kertoo biisistä:

Kyse on itsensä peliin laittamisesta uuden suhteen alussa. Miten pala palalta paljastetaan vuorotellen arimpia asioita kunnes tullaan karuun sisimpään. Omat heikkoudet ja puutteet tulevat lopulta esiin ytimessä. Ja se on se Halloweenin yllätyslahja, raaka sydän verisessä käärepaperissa?

Lue koko julkaisu…